28.3 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Ki ne emlékezne a Tövismadár sármos papjára? 33 év együttlét után, a színész ezért vált el férjétől..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Több mint három évtizeden át tartó házasság után, a Tövismadár című sorozat jóképű lelkésze végleg szakított a férjével.

Bár néhány évvel ezelőtt Richard Chamberlain még úgy nyilatkozott, ideiglenes különválásról van szó, a pár végül mégsem tudta rendbehozni a kapcsolatát.

Ki ne emlékezne a Tövismadár sármos papjára? 33 év együttlét után, a színész ezért vált el férjétől

Az amerikai színész évtizedeken át titkolta szexuális orientáltságát, mert attól tartott, ez előítéleteket gerjesztene, és távol tartaná őt a főszerepektől.

Martin Rabbett Hawaiin született. Színész, író, producer és menedzser, de csak akkor vált közismertté, miután kiderült róla, hogy házasságot kötött Richard Chamberlainnel. Kettőjük kapcsolata 1977-ben kezdődött. Martin karrierje még sehol nem tartott, csupán néhány projekt fűződött a nevéhez, miközben a partnere, a Tövismadár sikere után, már felkapott színész volt. A szövetségük végül több főszerepet is meghozott a számukra – egyike a legemlékezetesebb filmjeiknek az Allan Quartermain és az elveszett aranyváros fosztogatói című produkció volt, melyben Allan és Robeson fivéreket alakították.

A színészi és szerelmi vonalon túl, Martin egyben Chamberlain menedzsere is volt: ügyesen felhasználta a szórakoztatóiparban létrehozott kapcsolatait annak érdekében, hogy segítse a partnerét fontos szerepekhez jutni.

Még mielőtt összejöttek volna Richarddal, a ’70-es évek elején Martin Wesley Eure színésszel alkotott egy párt. Rabbett 19 évvel fiatalabb, mint Chamberlain. Mivel akkoriban az Egyesült Államok nem támogatta a homoszexuális házasságot, 1986-ban Martin és Richard Hawaiira költözött, ahol boldogan egybekelhettek.

 

2010-ben Chamberlain úgy döntött, hátralevő életét a színészkedésnek szentelné, de Rabbett már nem rendelkezett azokkal a kapcsolatokkal, melyeket korábban felhasznált, amikor még aktív volt Hollywoodban. Ugyanakkor már nem látta a férjében sem a potenciált, hogy megragadhatna további sikerszerepeket. Richard ekkor menedzsert váltott, aki megtalálta a módját, hogy visszavezesse őt a rivaldafénybe. Ezzel azonban az is együtt járt, hogy Rabbettet Hawaiin hagyta, ő pedig visszaköltözött Kaliforniába. Magyarán, megszakadt a kapcsolatuk.

„Rá kellett jönnöm, milyen önmagamnak lenni. Olyan családból származom, amelyben valamennyien megjátszottuk, hogy tökéletesek vagyunk. Kölcsönösen tettettük magunkat. De csak ezekben az utóbbi években éreztem ezt a csodálatos szabadságot, hogy milyen valójában… önmagamnak lenni.” – fogalmazott a színész egy korábbi interjúban.

A Tövismadár című sorozat egy tragikus szerelmi kapcsolatot mutat be Chamberlain szerepe és Meggie Cleary (Rachel Ward) között. A fülig szerelmes Ralph de Bricassartnak élete legnehezebb döntését kell meghoznia: választania kell a gyönyörű szerelme és a vallás között. Az alakításáért Chamberlain megkapta az Aranyglóbuszt, illetve a zöld utat olyan szerepek irányába, mint a Shogun vagy a Monte Cristo grófja. A színész jelenlegi vagyona több mint 20 millió dollárra tehető.

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Az EU csúcsértekezlete megszavazta, hogy Ukrajna és Moldova is kapjon tagjelölti státuszt

Az Európai Unió tagországainak vezetői megállapodtak Ukrajna és Moldova tagjelölt státuszának megadásáról. A döntéshez Magyarország sem támasztott feltételeket....

Terrortámadás az oslói melegbár ellen: iráni iszlamista a gyanúsított

Terrortámadásként kezeli a norvég rendőrség azt a lövöldözést, amely szombaton kora reggel történt egy oslói melegbár közelében, és...

Egymilliárd euróval támogatja Ukrajnát Németország

Az ukrán pénzügyminisztérium közlése szerint Németország megállapodást írt alá arról, hogy egymilliárd eurós támogatásban részesíti Ukrajna állami költségvetését...