Home Főhírek Belföldi hírek Ki ez a szívtipró, akivel Novák Katalint lencsevégre kapták Rómában? – fotó

Ki ez a szívtipró, akivel Novák Katalint lencsevégre kapták Rómában? – fotó

0
opera pillanatfelvétel 2022 08 29 090110 www.blikk.hu

Novák Katalin nemrégiben Rómába látogatott, ahol nemcsak Ferenc pápával találkozott, hanem az ismert mexikói színésszel is, akivel közös fotót is sikerült készítenie.

Ahogy arról médiánk korábban beszámolt, Novák Katalin köztársasági elnök Rómába látogatott, ahol Ferenc pápa fogadta őt egy személyes találkozóra. Beszélgetésük közben szót ejtettek a a családok támogatásáról, illetve érintették a magyar családpolitikát is.

Novák Katalin Rómában nemcsak az egyházfővel, hanem a ’90-es éves mexikói szívtiprójával, Eduardo Verasteguivel is találkozott, aki a Sonadoras – Szerelmes álmodozók és az Acapulco szépe telenovellákban is szerepelt.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A sztár egy közös képet is készített Magyarország köztársasági elnökével, a kép alá pedig a következőket írta:

„Örömömre szolgált, hogy Rómában üdvözölhettem Novák Katalin, és hogy a Movimento Viva Mexico jótékonysági szervezet jóvoltából beszélhettem vele az országainkat kölcsönösen érintő kérdésekről, köztük a szexuális kizsákmányolás céljából folytatott gyermekkereskedelemről. Gratulálok Katalinnak a kiváló munkához, amit a magyarországi családok érdekében végez” – olvasható a bejegyzés.

Ferenc pápa holnap fogadja Novák Katalint: a köztársasági elnök spanyolul is cseveghet a Szentatyával

Az biztos, hogy a közös fotó láttán most sokan irigykednek Novák Katalin köztársasági elnökre.

blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás