16.6 C
Budapest
2022. május. 17. kedd

Ki a ribanc? – Szólj hozzá, mondd el a véleményedet Te is! (18+)

Dátum:

Megosztás:

Ha egy nőnek sok kapcsolata volt, akkor automatikusan rosszfélének tekintik. A dolog azért bonyolultabb, hiszen nem ettől lesz rosszlány valaki.

Olyan könnyen ütjük rá a „könnyűvérű” jelzőt bárkire, legyen az férfi vagy nő. De miért van az, hogy amit lehet nekik, azt nem lehet nekünk? Pontosabban: prosti-e az a nő, akinek egyszerre több hódítása van, szeretői száma meghaladja az egyet, és tisztában van azzal, hogy bárkit megszerezhet, akit csak akar?

Samanthák pedig igenis léteznek!

Lehet imádni, és nagyon lehet utálni is, de tény, hogy a Szex és New York igen sok olyan tabutémát kitárgyalt, de legalábbis feszegetett, amire előtte nem volt példa. A négy hölgy sztorijai közül mindig azok voltak a legizgalmasabbak, amiket tátott szájjal néztünk, és azt gondoltuk, hihetetlen, hogy a kábeltársaság engedélyezte az ilyen szintű nyers szexualitást, igaz a maga cukormázas formájában.

P. barátom ledarálta néhány nap alatt az összes évadot, aztán tombolva hívott fel, mondván, nem igaz, hogy személyi kultuszt kellett csinálni Carrie körül, amikor az a nő maga a megtestesült hazugság! Nocsak, kérdeztem vissza, és ugyan miért?
– Mert ő a legnagyobb ribanc, aki úgy csinál, mintha rendes lány lenne! A tök normál pasija mellől is félremegy egy nős gibbonnal, aztán simán elvárja, hogy szó nélkül álljon mellé a srác, és kísérje el az esti programjára.

Végülis jogos a pont, a ribancnál csak a hazug ribanc rosszabb. Egyértelműen kibeszéltük, hogy Samanthában pont az a klassz, hogy nem mutat mást magáról, mint ami. Érett és igen nagy szexuális étvággyal rendelkező csaj, aki rendszeresen megadja a testének, ami jár.

Ismerünk ilyet a társaságban is, szeretjük is nagyon, csak éppen jobb vele szimplán havernak maradni, mint gyémántos gyűrűt húzni az ujjára – elemezte tovább a rosszéletű nő típusát P. Talán képmutatás ez, de mégis igaz: kevés olyan pasit találni, aki büszkén vonul egy olyan nő mellett, akinek megvolt a fél város. Mondom: huncutos helyzet ez, mert ha nem beszélsz róla, igazából nem is érdekli, persze az is szép kapcsolati zűrt szülhet, amikor előkerül a súlyos múlt, az exek árnyéka, amivel a drága férfinak meg kellene birkózni.

Vagy nem. Jobb az ilyet az elején tisztázni, hogy ki mivel és honnan jön, hiszen létezik az a hapsi is, aki képes megbirkózni a sötét múlttal. Aki felismeri, hogy egyedülálló nőként kijár a szórakozás, lehet szeretőt tartani, ha nem fér bele egy tartós kapcsolat az életünkbe, rá lehet kattanni egy formás fenékre, nekünk nőknek is.

Erről Te sem maradhatsz le!

Aki csak úgy néz ki, mintha…

Jó, ha az embernek van fiú barátja. Sok kérdésben tisztábban látok, mióta rendszeresen szemlélem a másik oldalt is. A történet nagyjából annyi, hogy barátom, P. összekeveredett a messengeren egy társaságába tartozó hölggyel, akinek tartós kapcsolata van, mégis röpke öt perc alatt olyan on-line szex lett a dologból, ahogy az a nagy könyvben írva vagyon. Mivel mondom, barátok vagyunk, nekem simán begyónja az ilyet, legfőképp azért, mert érdekel.

Nem az a legdurvább a dologban, hogy a lány szinte felvezetés nélkül rápattant a virtuális kielégítésre, hanem hogy P. kérdés nélkül élt a dologgal, annak ellenére, hogy néhány órával később azt mondta nekem: – Micsoda egy ribanc, soha az életben nem lennék együtt ilyen kurvoid nővel, Jézusom!

Megint csak rossz hírem van: kedves fiúk, bizony nem igazán szoktátok ezt észrevenni! Láttam ennek a lánynak a barátját, úgy feszít mellette, mintha legalábbis Heidi Klummal járna. És fogalma sincs, hogy a helyes kislány mit művel a háta mögött.

Erről Te sem maradhatsz le!

A megoldás talán az, ha van ilyen egyáltalán, hogy nem kell ész nélküli következtetéseket levonni, sem azt, hogy az illető hölgy egy apáca, sem azt, hogy egy ribi.

Először is azért, mert egyik sem létezik, no meg azért sem, mert ki tudja, hogy éppen melyik variáns ébreszti fel az illető férfiban az állati ösztönöket. Kicsit tessék a színfalak mögé nézni, az igazi csodák ugyanis mindig ott történnek, amikor lehull a lepel.

femina

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Pattognak a horvátok, sértegetik Orbán Viktor Miniszterelnökünket a “tengeres” kijelentése kapcsán, pedig aztán, ha valaki tudja, hogy volt tengerünk, akkor azt Orbán Viktor tudja!...

Akkor nézzük, hogy volt-e három tengere Magyarországnak! Az egészséges magyar nemzeti öntudat nincs rászorulva arra, hogy a történelmi múltat...

Tragédia: durrdefektet kapott és felborult egy tűzoltóautó Borsodban

Annyira siethettek egy tűzesethez a kazincbarcikai tűzoltók, hogy a konvoj lajtoskocsija durrdefektet kapott és felborult. Személyi sérülés nem...

Észak-Korea – Kim DzsungUn: Nem koronavírus, hanem egy országon átviharzó lázas megbetegedés az, amiben benne vagyunk – A helyi állami sajtó szerint lázas betegekből...

Világsajtó - Letarolja Észak-Koreát a koronavírus: teszt és vakcina nélkül küzdenek a humanitárius katasztrófa ellen Sokáig tagadta Észak-Korea diktátora,...

Az orosz oligarchák paradicsomában van villája Zelenszkijnek, amelyet fedőcégeken keresztül birtokol – Szólj hozzá!

A több mint 400 négyzetméteres villa mindössze 400 méterre fekszik a tengerparttól. Volodimir Zelenszkij vagyonát egyes források egymilliárd dollárra...