23.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
Home18+Kettős tragédia Szamosújlakon: megszólalt a feleségével végző Géza közeli rokona a Borsnak...

Kettős tragédia Szamosújlakon: megszólalt a feleségével végző Géza közeli rokona a Borsnak (18+)

Édesanyja vérbe fagyott holttestére az asszony 10 éves fia talált rá. Újabb részletek derültek ki a Szamosújlakon történt kettős tragédiáról.

Az egész települést megrázó tragédia május 7-én, kedden történt a Szabolcs-Szatmár vármegyei Szamosújlakon. Mint arról a Bors is beszámolt, a bejelentés másnap délelőtt érkezett hozzájuk, miután a felébredő gyerekek megtalálták édesanyjuk, B. Mária vérbe fagyott holttestét az egyik szobában. A kiérkező rendőrök hamarosan apjuk, J. Géza testét is megtalálták: a férfi a kamrában akasztotta fel magát, elsődleges információk szerint azután, hogy elvágta felesége torkát. 

A rokonok elmondták, hogy a pár kisfia találta meg halott édesanyát. Ő szólt nővérének, Vandának a horrorról Fotó: Szon

Lapunk a történtek után arról is beszámolt, hogy a helyiek teljesen megdöbbentek a gyilkosság után, ugyanis a pár éve odaköltöző házaspárt és három gyereküket mindenki kedvelte. Mint elmondták, a szülők rengeteget dolgoztak, a gyerekek jó tanulók voltak, a család háza táján pedig soha nem volt perpatvar vagy hangos vita.

Szépen nevelték a gyerekeket, látszott, hogy jó szülők. Nagyon sokat dolgoztak azért, hogy tisztességesen élhessenek és a gyerekeknek megadjanak mindent

– mondta egy helybeli korábban a Borsnak. Lapunk most elérte a Géza egyik közeli rokonát, aki szintén sokkos állapotban van, és nem érti, hogy a nyugodt, gyermekeit szerető családapát mi lelte azon a borzalmas napon.

– Állandóan dolgozott, hogy mindent meg tudjon adni a családjának  – mondta szomorúan a férfi egyik közeli rokona. Hozzátette, hogy Géza soha nem volt agresszív, nem ivott és nem szedett gyógyszereket sem. 

– Soha nem ivott. Marikát nagyon féltette mindentől. Nem tudjuk, miért követte el szörnyű tettét. Erre nincs magyarázat – mondta. 

– A kisfiú találta meg édesanyja élettelen testét, majd ő szólt a lánytestvérének – magyarázta szomorúan a gyászoló rokon. 

A két gyermek sokkos állapotban állt édesanyjuk holtteste felett, aztán Vanda átszaladt a szomszédba, segítségért. Rokonuk félti őket, mint mondta, attól tart, hogy ezt a traumát nem soha fogják kiheverni a gyerekek.

 A gyerekekhez elsőként az egyik nagyszülő érkezett a házhoz, majd úgy tudjuk, hogy idősebb testvérükhöz, Vivienhez kerültek. Később anyukájuk testvéréhez vitték őket. Az, hogy végül ki fogja őket felnevelni, egyelőre nem tudható

rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben.

Mindig van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work