11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
Home18+Kétségbeesetten magyarázkodnak az RTL Klub bukott sztárjának szülei lányuk botrányai miatt (18+)

Kétségbeesetten magyarázkodnak az RTL Klub bukott sztárjának szülei lányuk botrányai miatt (18+)

Egyre aggasztóbban viselkedik az RTL Klub bukott realitysztárja, VV Virág, aki tavaly nyáron jelentkezett be először élő videóban erőszakos barátja miatt, így kért segítséget követőitől a közösségi oldalán, hiszen már akkor is félt a férfitól – írja az Origo a cikkében.

Az ügy már akkor is nagy port kavart, majd egyre több hasonló bejelentkezése is volt a lánynak, aki ezt követően pornómodellnek állt, de magánéletében sem javult a helyzet. Nemrég a 22. születésnapján szabadultak el az indulatok, erőszakos barátja állítólag véresre verte őt. Az említett estén a szomszédok rendőrt hívtak, VV Virágot a mentő vitte el, de azóta is úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Most szülei magyarázkodnak helyette a botrányos viselkedése miatt.

Mint korábban mi is írtuk, egyre botrányosabban viselkedik a közösségi oldalán VV Virág, azaz Ledneczky Virág, aki egy ideje az OnlyFans-oldalára és pornómodell karrierjére koncentrál. A 22 éves bukott realitysztár egy ideje az Instagram-oldalán is a pornóoldalt népszerűsíti, nyár óta nem tett közzé annyira aggasztó tartalmat, mint a születésnapját követően, amit végül Baukó Éva tett közzé egy kétségbeesett üzenet kíséretében. 

INSTA-post

Baukó és VV Virág egy lakóparkban laknak, többször próbált már rajta segíteni, de hiába. A felvétel alapján VV Virág ismét önkívületi állapotban videózta magát, és az általa és agresszív barátja által szétvert lakást, ő pedig trágárul ordítozva gyanúsította a férfit, hogy megcsalta őt. Többen is azt gondolták, hogy a korábbi események után már nincs együtt a bántalmazó férfival, hiszen egy ideje nem tett közzé hasonló felvételt, most azonban minden eddiginél nagyobb botrányt okozott. Állítólag nyolc rendőr és mentő vonult a szomszédok riasztása után a helyszínre, hiszen az ott lakók szeme láttára verte véresre a lányt az agresszív férfi.

VV Virág érdemben nem szólalt meg az esetről, de egy lapozható galériában mutatott fotókat, melyek a születésnapi buli elején készülhettek róla, és csak sejtelmesen utalt az akkori botrányra. Most szülei magyarázkodnak a pornómodell helyett, azt állítják, hogy lányuk nem fogyaszt drogokat, csak gyógyszerfüggő és alkoholista, viszont nem tudják, mi tévők legyenek.

Mikor Budapestre került, jöttek az új barátok, közismert embereket ismert meg. Szórakozni járt, élte a fiatalok szokásos mindennapi életét.

Folyamatosan tartottuk a kapcsolatot telefonon, hazajárt, mi is mentünk hozzá, és úgy láttuk, minden rendben van. Annak nem örültünk, mikor bejutott a műsorba, de hát nem tudtunk mit tenni. Nem akarjuk felmenteni, de elvitte őt ez az élet. Megszédítette a média világa és beszippantotta a celebélet” – magyarázkodott VV Virág édesapja lánya botrányos viselkedése miatt.

INSTA-post

Szülei azt állítják, hogy ők minden lehetséges módon támogatják, tudatják a lánnyal, hogy mellette állnak, de ennél többet nem tudnak tenni, hiszen nagykorú és nem fogadja el a segítségüket. Őket is nagyon aggasztja, hogy ilyen életvitelt folytat, hogy gyógyszerre iszik és egy agresszív férfival él együtt ilyen fiatalon.

Szeretnénk tisztázni, hogy mi mindig ott voltunk és vagyunk Virág mellett, próbálunk neki segíteni és jobb belátásra bírni.

 Hiába tudjuk és mondjuk neki, hogy mi lenne a helyes ebben a helyzetben, nem csinálhatunk semmit, ha ő nem akarja, tehetetlenek vagyunk. Hazaköltözni nem akar, de azóta járt orvosnál és elkezdi a terápiát, mert belátta, hogy gyógyszerfüggő, kapcsolatfüggő és félresiklott az élete” – mondták a bukott realtitysztár szülei, akik úgy érzeték, muszáj tisztázniuk a helyzetet, hiszen sokan őket hibáztatják azért, hogy lányuk ennyire lecsúszott.

INSTA-post

Senki nem tudja elképzelni, hogy min megyünk keresztül lassan egy éve. Féltjük őt, rettegünk az éjszakai telefonoktól, hogy vajon mi fog történni. 

Össze kell magát szednie, és egyedül kell új életet kezdenie. Tőlünk minden támogatást, segítséget megkap, és azt kérjük az emberektől, a sok bántás helyett inkább ők is próbáljanak neki segíteni ha tudnak” – zárta gondolatait a Blikknek VV Virág édesanyja.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem