2 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Kétségbeejtő dolgokat jósol 2022-re a híres bolgár jósnő, Baba Vanga: ez vár ránk az idén..

Dátum:

Megosztás:

A híres vak jósnő, Baba Vanga szerint 2022-ben borzalmas dolgok várnak ránk.

Évről-évre közzétesszük Baba Vanga jóslatait, aki sokak szerint Bulgária legfőbb tekintélye a próféciák és a szellemekkel való érintkezés terén. A tisztánlátó és gyógynövénytudós gyermekkora óta vak volt, élete nagy részét a bulgáriai Kozhuh-hegység Rupite területén töltötte.

Baba Vanga jóslatai riasztóak, ugyanis több jövendölése is megtörtént: megjósolta az ISIS terrorcsoport felemelkedését, de azt is, hogy Vlagyimir Putyin választást fog nyerni.

A jósnő leghíresebb próféciája a szeptember 11-i támadás volt.  

Baba Vanga nem sokkal a halála előtt azt mondta, Oroszország fogja uralni a világot, és megjósolta a koronavírus megjelenését is. A megdöbbentő állítások ellenére nincs semmilyen bizonyíték arra, hogy Vangeliya Pandeva Gushterova a jövőbe lát, ugyanis több jóslata pontatlan volt, vagy nem következett be.

Baba Vanga rémisztő dolgokat jósol 2022-re.FORRÁS: WIKIPÉDIA

Íme a 2022-es évre vonatkozó legdurvább jóslatok, amelyet a Knowinsiders gyűjtött csokorba:

1. Egy halálos vírust fedeznek fel egy gleccserben  

A globális felmelegedés következtében elolvadnak a gleccserek, a tudósok pedig egy veszélyes vírust fedeznek fel Szibériában, amely emberek és állatok halálához vezet majd.

2. Idegenek támadják meg a Földet  

Idegen űrhajók támadják meg a Földet, akik városokat bombáznak le és fogságba ejtik az embereket.

3. A virtuális valóság zombikká változtatja az embereket  

Olyan virtuális valóságok lesznek, amik az embereket valódi zombikká változtatja. Az emberek memória-és tanulási zavarban fognak szenvedni.

4. Heves áradások sújtják a bolygót  

Jövő évben egyre több természeti katasztrófa sújtja a Földet: 2022-ben Ausztráliával együtt több ázsiai országot is heves áradások sújtanak majd.

life

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este: Reszkessetek betörők 3-4 – videók

Teljes filmek magyarul: Reszkessetek betörők 3. Reszkessetek betörők 4. Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of...

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...