15.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóKét miskolci rendőrt vert meg egy szlovák férfi: egyiküket páros lábbal rúgta...

Két miskolci rendőrt vert meg egy szlovák férfi: egyiküket páros lábbal rúgta fejbe

Egy szlovák férfi Miskolcon vert meg két rendőrt, akik egyikét páros lábbal rúgta fejbe.

Szombat éjjel történt a bűncselekmény, amikor az agresszív férfi a megyeszékhely központjában randalírozott. Emiatt kellett intézkedniük a rendőröknek.

A fiatalember viselkedése nem volt kiszámítható: az egyik egyenruhást ököllel ütötte arcon, majd amikor a másik lefogta a kezét, kirántotta magát annak karjaiból, aztán őt is eltalálta. Ezt követően a két rendőr a bajkeverőt a földre vitte, de az egyiküket páros lábbal fejbe rúgta, továbbá a bordáján és a lábszárán is eltalálta – írják az ügyészség oldalán.

A rendőrök, akik 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, feljelentették az elkövetőt. A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség a férfit – akinek elrendelte az őrizetét – gyanúsítottként hallgatta ki, amelynek során az beismerő vallomást tett.

További balesetek, bűnügyi hírek, eltűntek, gyilkosságok, rablások, videók, részletek..

Tekintettel arra, hogy az elkövető Magyarországhoz semmilyen módon nem kötődik, a terhére rótt bűncselekmények büntetési tétele – a halmazati szabályokra figyelemmel – egy évtől hét év hat hónapig terjedő szabadságvesztés, megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a büntetőeljárásban elérhetetlené válna, ezért vele szemben indokolt a személyi szabadságot érintő kényszerintézkedés elrendelése.

Minderre figyelemmel a nyomozó ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását, amelyet a Debreceni Járásbíróság nyomozási bírája ma elrendelt. A végzést minden érintett tudomásul vette.

blikk, ugyeszseg

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work