26.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Két drogkereskedő bilincsben (A cikk videót tartalmaz)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Néhány hét alatt szerveződött újra az a bűnözői csoport, amelynek négy tagját május 8-án, 9-én, illetve 11-én fogták el a rendőrök. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai ezúttal további két terjesztőt vontak eljárás alá. (2018. 05. 31., csütörtök, ORFK Kommunikációs Szolgálat)

Amint arról korábban beszámoltunk, a rendőrök 2018 májusában egy kábítószer-kereskedő bűnszervezet tagjain ütöttek rajta. Az eljárással párhuzamosan egy másik nyomozást is folytat a KR NNI Cs. György 28 éves és P. Gyula 28 éves budapesti lakosok ellen, akik a rendelkezésre álló adatok szerint 2018 áprilisától egymás tevékenységét segítve kábítószert árultak a fővárosban. Miután korábbi bűntársaikat a rendőrség eljárás alá vonta, a két férfi – rövid időn belül – új beszerzési helyről biztosította a drog utánpótlását.

A nyomozók 2018. május 29-én összehangolt akciót tartottak, amelynek alkalmával a X. kerületben elfogták Cs. Györgyöt, aki éppen egy járművel közlekedett. Az autó átvizsgálásakor a rendőrök fél kilogramm marihuánát, valamint közel félmillió forint készpénzt találtak, amelyet lefoglaltak. Az elfogással azonos időben egy X. kerületi parkolóban a KR Bevetést Támogató Osztály munkatársai intézkedés alá vonták a férfi bűntársát P. Gyulát, akinek az autójában több mint egy kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket és több mint 300 ezer forintot találtak.

 

A két kábítószer-terjesztőtől lefoglalt anyag az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint marihuána, amely – összsúlya alapján – feltehetően meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát.

A KR NNI nyomozói a két férfit előállításukat követően kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A rendőrség szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

Forrás: police.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Újra bálna tűnt fel a Szajnában – képek

Nagy méretű bálna tűnt fel a Szajnában, egy hónappal azután, hogy egy másik tengeri emlős, egy kardszárnyú delfin...

Észak-Korea vezetése hajmeresztő bejelentéssel állt elő

A szakértők értetlenül állnak az északi, a koronavírus érkezésével kapcsolatos álláspont előtt. Észak-Korea lakosságát eközben arra figyelmeztette az...

A magyar katona nem társadalmi termék, hanem védelmező. A magyar hadsereg nem költségvetési kérdés, hanem a nemzeti megmaradás őre.

Amióta az eszemet tudom, mindig a hadsereg jelentette a rend végső bizonyosságát. Amikor hazánk határvidékén dörögtek a fegyverek,...

100 hektáron lángol egy fenyőerdő a Bükkben

Mintegy száz hektáron ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy...
facebook