-1.6 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

“Készenlétis sporthírek”

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapesten küzdősportokban, Orlandóban kommandós versenyen remekeltek a Készenléti Rendőrség tagjai. (2017. 11. 20., hétfő, ORFK Kommunikációs Szolgálat)

A magyar rendészeti szervek munkatársai küzdőképességükről és kitartásukról tettek tanúbizonyságot a 2017. november 18-án a BOK Sportcsarnokban rendezett TEK Budo- és Küzdősportgálán. Az ország különböző területeiről érkezett versenyzők a küzdősportok különböző válfajaiban mérték össze erejüket.

Az összesített csapatversenyt a Készenléti Rendőrség munkatársai nyerték, második helyen a Terrorelhárítási Központ, harmadik helyen a Budapesti Rendőr-főkapitányság csapata végzett.

A készenléti rendőrök számos egyéni sikert is elkönyvelhettek, közülük nyolcan aranyérmet szereztek, és szinte valamennyi indulójuk dobogós helyen végzett.

Kategóriájában első helyen végzett:

Kiss Balázs r. őrmester

Debreceni Ádám r. őrmester

Hársch Attila r. őrmester

Bánfi András r. százados

Bogárdi Mónika r. őrmester

Gönczi János r. őrmester

Antalics Máté r. őrmester

Fodor István r. főtörzsőrmester

Kizárólag műveleti, terrorelhárító vagy speciális rendvédelmi egységeknek rendezték idén 35. alkalommal a világ egyik legrangosabb megmérettetését 2017. november 12-17. között Orlandóban. A SWAT Round-up International (SRI) versenyen a Készenléti Rendőrség Köztársasági Elnöki Őrség csapata kiélezett küzdelemben az összetett 4. helyezést érte el. A csapatküzdelmek mellett egyéni versenyszámokban is összemérhették szakmai felkészültségüket a rendőrök. Az egyik legnépszerűbb egyéni verseny a „Super SWAT Cop”, ahol Rózsa János r. főtörzsőrmester a dobogó 2. fokára állhatott.

A csapat tagjai:

Viplak Attila r. törzszászlós, csapatvezető

Baranyai Ernő r. százados

Győri Roland r. százados

Székelyhidi Gábor r. törzszászlós

Ódor András r. zászlós

Rózsa János r. főtörzsőrmester

Vadon Péter r. törzsőrmester

Forrás: police.hu

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...