12.7 C
Budapest
2023. október. 3. kedd

Kész horror! Fekete ruhás nő szelleme riogat egy bevásárlóközpontban!

Dátum:

Megosztás:

A sem­mi­ből elő­buk­kanó ár­nyalak­tól már a pláza tu­laj­do­no­sa­i­nak is rém­ál­mai van­nak! Szel­lem­ir­tók se­gít­sé­gét kérik, hogy meg­sza­ba­dul­ja­nak a vá­sár­ló­kat ret­te­gés­ben tartó kí­sér­tet­től…

Félelemtől reszketve lépnek be a vásárlók Glasgow egyik legforgalmasabb bevásárlóközpontjába. Azt suttogják, a plázát egy talpig feketébe öltözött asszony szelleme kísérti!

A hátborzongató árnyalakot már többen is látni vélték, állításuk szerint bármikor felbukkanhat a folyosókon. A riasztó esetet már jelentették az üzletközpont tulajdonosainak is, akik nagyon komolyan vették a bizarr jelenséget. Elhatározták, hogy profi szellemirtókkal próbálják elűzni a nyughatatlan kísértetet.

„Többen is jelentették, hogy egy ijesztő női alak bolyong a folyosókon, ezért szigorú intézkedéseket kell tennünk! Már felvettük a kapcsolatot néhány helyi szakértővel, akik remélhetőleg segítenek megoldani ezt a bizarr helyzetet!”

– nyilatkozta a pláza egyik szóvivője.

Kész horror! Fekete ruhás nő szelleme riogat egy bevásárlóközpontban!
(Fotó: Twitter)

Az említett szakértők szerint nem kizárt, hogy az asszony a bevásárlóközpont helyén álló épületben vesztette életét évekkel ezelőtt, a pláza építése pedig annyira felzaklatta, hogy azóta sem tud nyugodni.

„Talán az építkezések, vagy a közeli mozi zavarták meg, ez nem lenne egyedi eset. Az első és legfontosabb, hogy találjunk neki egy olyan helyet, ahol békében tud nyugodni”

– magyarázta az egyik szellemirtó a Daily Mail-nek.

Forrás: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Még a hónapban megszűnik egy népszerű dohánytermék

2023. október 23-tól Magyarországon is alkalmazni kezdik azt az uniós irányelvet, ami megtiltja a természetes dohányízt ízesítéssel elfedő...

Súlyos baleset, mindkét oldalon lezárták az M5-öst – videó

Összeütközött egy kamion és egy személyautó az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán hajnalban, a 91-es kilométernél lévő...

Megvan, pontosan mennyivel emelkedik a nyugdíj január 1-jétől

Varga Mihály pénzügyminiszter közölte az idősek világnapjához kapcsolva. Februárban pedig jön a 13. havi ellátás. Az idősek világnapján jelent...