7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóKeresi a rendőrség az érdi porszívóst

Keresi a rendőrség az érdi porszívóst

Egy férfi augusztus 18-án délelőtt egy érdi üzletben leemelt a polcról egy robotporszívót, majd a pénztárnál egy korábban megvásárolt termék nyugtájával kérte vissza 60 ezer „forintját”.

Az Érdi Rendőrkapitányság egyelőre ismeretlen tettes ellen csalás gyanúja miatt folytat nyomozást.

A feltételezett csaló 25-30 év körüli, vékony testalkatú, barna hajú. Az elkövetéskor kék kabátot, szürkés inget, sötét nadrágot, fehér sportcipőt és napszemüveget viselt. A tettesről felvétel is készült – közölte a rendőrség.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a férfit felismeri, illetve a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést.

index, police

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem