16.3 C
Budapest
2024. május. 20. hétfő
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóKerékpárosgázolás Csongrád megyében

Kerékpárosgázolás Csongrád megyében

Teljes az útlezárás volt tegnap este a 4519-es úton, Sándorfalva közelében, ahol egy gépkocsi egy kerékpárost ütött el.

Egy személyautó egy kerékpárost ütött el 2019. április 13-án néhány perccel 21 óra előtt a 4519-es út 45-ös kilométerszelvényének közelében. Az elsődleges adatok szerint balesetben a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az érintett szakaszon teljes az útlezárás, a járművezetők a 5-ös számú főút felé kerülhetnek.

Kérjük, óvatosan vezessenek! Hirmagazin.eu

police.hu, Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem