7.1 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Kelemen Anna drámai vallomása: “Egyáltalán nem foglalkoztat az, hogy kapcsolatom legyen” (18+)

Dátum:

Megosztás:

Kelemen Anna az útóbbi hónapokban került elő hosszú hallgatás után.

Az egykori playmate rivaldafényben élt régi élete látszólag irigylésre méltó volt, de a kulisszák mögé kevesen láthattak.

325927446 597888785503051 1567294441482476025 n
kelemenannaofficial

Mert bizony Annának is voltak komoly csalódásai, amelynek a jövőre nézve súlyos következményei lettek. Erről mesélt a szőke szépség a Ripostnak.

-Nem vagyok szerelmes típus, sosem voltam, nem az érzelmek, hanem az érzékiség vezérelt mindig is.  Sőt próbálom is magam távol tartani a szerelemtől, nem akarom elveszíteni a fejem. Igaz, az eddigi tapasztalatom az, hogy nem tudnak elvinni az érzelmek.

Igaz, huszonévesen volt egy olyan hatalmas szerelmi csalódásom, hogy akkor megfogadtam, senkit nem fogok már szeretni. Lehet ebből is következik, hogy nem akarok gyereket, lemondtam az anyaságról!

-mondta a lapnak Anna, aki sosem volt középszerű, mindig kilógott a sorból, így bár sokan nem értik őt meg, de mégis hozott döntéseket. Olyanokat, amelyek neki megfelelnek.

Egyáltalán nem foglalkoztat az, hogy kapcsolatom legyen, hogy esküvő legyen, mint ahogy a családalapítás sem

– mondta a Ripostnak.  – Persze, fontos a család, de nem mindenáron! Egyszerűen vannak olyanok, akiknek nem ez az útja. Na én pont ilyen vagyok. Persze sosem jelenthetem ki ezer százalékkal, hogy sosem lesz. De az biztos, hogy nincs benne a következő öt éves tervemben.

Kelemen Anna
Kelemen Anna lemondott a kapcsolatról és az anyaságról (Fotó: Central Media)

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Szégyen, ahogy kinéz Berki Krisztián sírja: megszólalt az édesanyja

Közel tizenegy hónapja, hogy Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt ferencvárosi otthonában, ám végső nyughelyére még mindig nem került...

EU: „2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak kell lennie”..

Az Európai Unió egy új törvény betartatására készül, amely előírja, hogy 2035-től minden eladott új autónak nulla szén-dioxid-kibocsátásúnak...

Háború a budapesti társasházban: „Ezek szárnyas patkányok”

Valóságos harci állapot van abban a XXII. kerületi társasházban, ahol egy bácsi mindennap eteti ablakából a galambokat, ezzel...

„EZ MAGA A POKOL! egy perc alatt tűnt el!” – Százak keresik a viharban eltűnt 6 éves Gergőt!

Százak keresik már közel egy napja azt a 6 éves autista kisfiút, aki otthonról tűnt el a szélviharban....