32.1 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Kelemen Anna anyaszült meztelen véleményezte a kutyaugatás korlátozását (18+).. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Kelemen Anna pucéran beszélt az emberi hülyeség egyik fajtájáról.

Kelemen Anna néhány napja még egy belvárosi lakásban rakta ki gigantikus melleit az ablakba, hogy bebizonyítsa, méretes keblei vannak olyan csodálatos remekművek, mint a Steindl Imre által tervezett és épített Országház.

Az egykori pornószínésznő most azonban olyan képet rakott ki a közösségi oldalára, amin vélhetően anyaszült meztelen látható. Kétségtelen, hogy Anna ezekkel a képeivel sokkal inkább fel tudja hívni a követői figyelmét a posztjainak szövegére, bár valószínűleg a legtöbben megcsodálják az intim fotót, és miután felkaparták az állkapcsukat a padlóról, görgetnek is tovább az Instagramon.

Pedig Anna a mostani bejegyzésében az emberi hülyeség egyik fajtájáról ír, ugyanis az amerikai Aurora városban nemrég bevezették a kutyaugatás korlátozását és büntetését.

„Amikor a világnak számtalan komoly problémája van (háborúk, energiaválság, stb.) és bizonytalan a jövő, megmutatkozik az igazi jóléti társadalom! Az amerikai Aurora városkában komolyan korlátozták és büntetik a kutyaugatást. Reggel 7 és este 10 között 15 percet ugathat egy kutya (az nem derült ki, hogy a vonyítás minek számít) este 10 után a fáradtan hazatérő lakosok kezdhetnek üvölteni párjukkal, bár ezt egyenlőre nem korlátozza rendelet. Felvetődik a kérdés, hogy mi legyen a rigókkal, a károgó varjakkal, röfögő malackákkal, nyávogó macskákkal…és egyáltalán nem túl zajos a természet nekünk embereknek?! A büntetés mértékét 100 dollárban szabták meg de javasolnám átalány meghatározását az egyszerűbb ügyintézésért”

– írta Anna.

 

portfolio

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook