1.1 C
Budapest
2023. február. 7. kedd

Kegyetlen gyilkosság Szegeden, nincsenek szavak arra, amit a nő tett

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A nő egy vita során ölte meg barátnőjét, majd eltüntette a holttestet.

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki 2017. májusában egy vitát követően megölte, majd elásta barátnőjét.

A vádlott egy lakóházban élt a sértettel az utóbbi tulajdonát képező szeged-tápéi ingatlanban. 2017 májusában a házban szóváltás, majd verekedés kezdődött a két nő között, ennek során mindketten kölcsönösen ököllel ütötték egymást testszerte, mi több, megrúgták egymást, a vádlott ütéseinek egy része a sértett fejét érte. A verekedés során a vádlott a hason fekvő barátnőjét egy nadrágszíj segítségével fojtogatni kezdte, majd puszta kézzel tovább szorította a nyakát. Ennek következtében a sértett megfulladt és életét vesztette.

A nő a sértett holttestét kihúzta a kertbe és az udvarban lévő medence céljára kiásott, mint egy 25-40 centi mélységű üregbe helyezte, majd lepedővel, bambuszdarabokkal és forgáccsal takarta le. Ezt követően a holttestet leöntötte grillgyújtó folyadékkal és meggyújtotta. Miután a test összeégett, csemperagasztó folyadékkal öntötte le, betemette és a terület fölé sziklakertet emelt.

A bűncselekmény elkövetésének időpontjában a sértett rendelkezett egy szegedi ingatlannal, amelynek albérlője is volt. A tettes a barátnője halálát követően becsapta az albérlőt, mert azt közölte, hogy a tulajdonosnak évekre börtönbe kellett vonulnia, és szóban meghatalmazta őt a lakás albérleti díjának beszedésére. A megtévesztő nyilatkozat után az albérlő havi 40 ezer forintot törlesztett még 14 hónapon keresztül. A vádlott így a bérleti díjra ténylegesen jogosult örökösöknek mintegy 560 ezer forint kárt okozott.

Emberölés miatt tavaly február 26-án a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság gyanúsítottként hallgatta ki a vádlottat. A főügyészség az elkövetőt emberölés bűntettével, nagyobb kárt okozó csalás bűntettével, továbbá büntetőeljárást eredményező hamis vád bűntettével vádolja, mert korábban hamisan megvádolta egy ismerősét.

A vádemeléskor letartóztatásban lévő nő bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni – írja az ügyészség.

Forrás: Ripost.hu

Hírmagazin.ez

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Tömegverekedés a Fradi–Újpest derbi előtt: megszólalt a rendőrség

A rendőrség 14 gyanúsítottat hallgatott ki és két férfit – köztük az egyik szervezőt – őrizetbe vett a...

„Összekuporodva vagyunk… félünk, nem tudni, hogyan tovább” ‒ Egy magyar család is a rengés sújtotta török területen rekedt, beszámoltak a hátborzongató részletekről

Lapunkhoz eljutott egy magyar család drámai beszámolója az első törökországi rengések utáni állapotokról. A helyszín Malatya, amely egy...

Britney Spears ismét meztelen fotót posztolt, de ne feledkezzünk meg arról, hogy Britney imád meztelenkedni.. Íme néhány új és régi képe..(18+)

Britney imád meztelenkedni.. Íme néhány új és régi képe.. Britney állapota igencsak aggasztó: legalábbis erre utal, hogy az utóbbi...

Csütörtökön Brüsszelbe érkezhet Volodimir Zelenszkij az Orbán Viktor részvételével tartandó EU-csúcsra..

Az Euronews információi szerint csütörtökön Brüsszelben tárgyalhat Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azon az uniós csúcstalálkozón, amelyen Orbán Viktor...