20.3 C
Budapest
2023. szeptember. 30. szombat

Katalin hercegné egykori iskolatársa luxus szexklubot nyitott

Dátum:

Megosztás:

Kivételesen érdekes pályát futnak be a skóciai St. Andrews-i Egyetemen végzett lányok. Emma Sayle ugyan nem házasodott olyan szerencsésen, mint egykori évfolyamtársnője, viszont nem kevésbé izgalmas pályán találta meg a boldogulást. Elit hölgyek járnak hozzá testi örömökért.

Erotikus élménytúra – csak hölgyeknek

Emma Sayle egy K.K. nevű exkluzív klubhálózatot üzemeltet, ahol végre a hölgyek is kiismerhetik szexualitásukat és kiélhetik legrejtettebb vágyaikat. Pikáns körülmény, hogy a dekoratív szőke tulajdonos Katalin hercegné egykori egyetemi évfolyamtársa.

Katalin hercegné egykori iskolatársa luxus szexklubot nyitott

A klub ötletét az adta, hogy míg férfiaknak számtalan hasonló lehetőség van, a hölgyek szinte sehol nem tudják megtapasztalni, milyen levetkőzni gátlásaikat, felfedni és kockázatok nélkül megtapasztalni legféltettebb vágyaikat vadidegenekkel. A K.K. eseményein mindezt megtehetik, a kizárólag hölgyeknek rendezett orgiákon legvadabb álmaik válhatnak valóra. Ám mindez nem jelenti azt, hogy férfiaknak tilos ide belépni, épp ellenkezőleg, őket is szívesen látja a klub – ők azonban csakis egy hölgyvendég kísérőjeként látogathatják a partikat, egyedülállóként sincs lehetőségük regisztrálásra.

Katalin hercegné egykori iskolatársa luxus szexklubot nyitott 1

Emma hálózata a K.K. június 18-án a Hamptons luxusnegyedben tart előkelő szexpartit a felső tízezer hölgytagjai számára. Nincs kétségünk afelől, hogy a  legvadabb erotikus fantáziáik és vágyak lesznek terítéken ezen a fülledt eseményen.

Katalin hercegné egykori iskolatársa luxus szexklubot nyitott 2

Álarcok és falatnyi ruhák

A partikon mindenki szabadon felfedezheti vágyait, de a résztvevőknek néhány alapszabályt be kell tartaniuk. Az egyik ilyen, hogy mindenkinek álarcban kell érkeznie. Később, ha akarják, felfedhetik inkognitójukat.

Katalin hercegné egykori iskolatársa luxus szexklubot nyitott 3

Egy kevésbé meglepő szabály, hogy kamerát és mobiltelefont tilos bevinni. Az előkelő orgiákon exkluzív környezetben, a bárpultnál hangolódhatnak a buja estére a vendégek. A hangulatot gyertyák, keleti mécsesek illata és méregdrága italok alapozzák meg.

Katalin hercegné egykori iskolatársa luxus szexklubot nyitott 4

A hálózat azzal csábítja a vendégeket, hogy a K. K. rendezvényein meghitt,  szenvedélyes, erotikusan túlfűtött környezetben élhetik meg legtitkosabb, legmélyebb szexuális fantáziáikat.

A partikon mindenkit szívesen látnak, a belépéshez mindössze a tagsági díj befizetésére és egy fényképre van szükség, így aki elég bátor és hajlandó a zsebébe nyúlni, bármikor megismerheti egy túlfűtött orgián, hogy mulatnak a „szexuális elit” hölgytagjai.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Váratlan dolgot tettek az oroszok éjjel, ez az ország sodródhat bele a háborúba

Lehetséges légtérsértést észleltek a román hadsereg radarjai péntekről szombatra virradó éjszaka, amikor Oroszország újabb légitámadást intézett a román...

Kiakadtak a rajongók Beckham tettén, amikor szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert…

David Beckham ismét megosztotta a követőit legújabb videójával, amelyen szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert. Éppen Victoria Beckham párizsi...

Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant – fotó

Egy fiatal nő nem gondolta volna, hogy az egyik rajongója fura kérdéséből üzleti vállalkozást fog indítani, azonban mégis...

Egyre durvul a migránsőrület – képek, videó

Drótvágó, létra, bot, csőre töltött éles lőfegyver... – át akarnak jönni az illegális migránsok a kerítésen - írja...