7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekGazdaságKárpáti Rebeka nem hitt a szemének: 7000 forintért kapott két adag sültkrumplit...

Kárpáti Rebeka nem hitt a szemének: 7000 forintért kapott két adag sültkrumplit a Szigeten

A 27 éves műsorvezető is kilátogatott a Sziget fesztivál első napjára. Megdöbbenve osztotta meg a közösségi oldalán, mennyibe került két adag sültkrumpli.

Várható volt, hogy idén jó magasra szöknek majd az egyébként sem alacsony árak a fesztivál helyszínén, s kedden – a Sziget kulisszái mögé belesve – már megis osztottunk egy árlistát az idei brutális árakról.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Kárpáti Rebeka azonban még ezek ellenére is elképedt, amikor két doboz sültkrumplitért 7000 Ft-ot kellett kicsengetnie a fesztivál pénztárjánál. Az árból ítélve igazi gourmet burgonyára számíthatnánk, ám a képek láttán igencsak csalódottak lehetünk.

Az elképesztő árúu sültkrumpliról készült fotó ide kattintva tekinthető meg Rebeka 24 órán át látható Insta-sztorijában.

Nyitókép illusztráció

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem