20.1 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeSzabadidőBulvárKarácsony Gergely kritizálta a brit királynőt Bagi Iván műsorában, .. és még...

Karácsony Gergely kritizálta a brit királynőt Bagi Iván műsorában, .. és még mi sem hisszük el, mennyi érdekesség – videó

Mint ismeretes, a baloldal mindenese nemrég Orbán Viktor miniszterelnök testalkatára tett durva megjegyzéseket egy interjúban. Ezzel azonban még nem ért véget az ügy.

A Darázsfészek újratöltve álhíradójának stábja kiderítette, hogy Karácsony Gergely az angol királynőről sincs jó véleménnyel. A jelenlegi budapesti főpolgármester ugyanis alacsonynak tartja II. Erzsébet királynőt. Meghökkentő nyilatkozatát megnézheti az alábbi videóban:

A korábbi adásokért kattintson ide!

oprigo

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem