24.3 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Karácsony a megszorításról: Orbánék úgy viselkednek, mint Móricka.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Felháborította a főváros vezetését az Egészséges Budapest Program kormányzati lenullázása. Karácsony Gergely főpolgármester szerint megint “büntetik a budapestieket”.

Havasi Gábor a főváros egészségügyi tanácsnoka: A döntésről semmilyen előzetes egyeztetés nem volt a kormányzat és Budapest vezetése között, a főváros csak a sajtóból értesült a fővárosi és a kerületi önkormányzatokat érintő, egészségügyi fejlesztéseket célzó állami támogatási összeg megvonásáról.

Havasi azt mondta: “felháborító” a döntés, ami meglepte őket.

A fővárost váratlanul érintő döntés lényege, hogy a sorrendben második, frissen bejelentett kormányzati megszorítási csomag – hivatalosan egyensúlyjavító intézkedés a 2022-es tervezett 4,9 százalékos hiánycél elérése érdekében – összesen 755 milliárd forintos kiadáscsökkentési terve

13,2 milliárd forinttal vágja vissza az Egészséges Budapest Program (EBP) kiadásait, ami azt jelenti, hogy – ha csak átmenetileg is, de – a teljes jövő évi EBP-keretösszeget elveszi a kormány.

index

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Gyönyörű nő lett Geronazzo Mária! .. Szerinted is?

Maria Geronazzot azóta jegyzi a celebvilág, amióta plasztikáztatta arcát. Ennek nagy részét felduzzasztott ajkai foglalják el. Ha nem is...

Kapaszkodjatok meg! Jakab követői szerint a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak (Jakab még a frakció tagja)

A Nép Pártján szerint a Jobbik vezetősége és frakciója megélhetési politikusokból áll. A dolog szépséghibája: jelenleg Jakab Péter...

További elsőajtós felszállós buszok jönnek, szombaton a 7-es..

Bliccelés kizárva, most már egyre több lesz azoknak a buszoknak a száma a fővárosban, ahol az első ajtón...

Hat hengerrel is halhatatlan – Mercedes-Benz 250 (1971) veteránteszt – képek

Elnyűhetetlen technika egyszerű, de harmonikus csomagolásban, igényes futóművel és minőségi kidolgozással: az „állólámpás Merci" mércének számított új korában,...
facebook