23.3 C
Budapest
2022. július. 5. kedd

Kapás Boglárka: ha valaki élvezi, amit csinál, akkor mindegy, mit mondanak mások – videók

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Edzőjével volt a nyári úszó-világbajnokságot követően az InfoRádió Aréna című műsorának vendége a 200 pillangó regnáló világbajnoka, aki nem vár magától aranyérmet a tokiói olimpián, de 110 százalékosan fel fog készülni 2020-ra.

Másfél hónappal a nyári, dél-koreai úszó-világbajnokság után volt az InfoRádió Aréna című műsorának vendége a viadalon 200 pillangón aranyérmes Kapás Boglárka, oldalán edzőjével, Virth Balázzsal.

A vb után az úszó egyhónapos “aktív” szünetet tartott, Erdélyben járt édesapjánál, illetve a Balatonra és Londonba (vidámparkozni) is eljutott, de nem úszott. Virth Balázs eről azt mondta, “Bogi hamar utoléri magát”.

Kapás Boglárka olimpiai szám vb-címvédőjeként

minden nap gondol már Tokióra és 2020 nyarára, amiről korábban már bejelentette, hogy pályafutása utolsó versenye lesz 27 évesen – 200 pillangón és 400 gyorson.

“Belülről végig éreztem, hogy esélyes vagyok az éremre, akár az aranyéremre is, még ha ez a felvételen nem is látszott” – elevenítette fel a 200 pillangó világbajnoki döntőjéről.

Az úszónő mezőnyhöz képest is vékony testalkatára utalva Virth Balázs egykori edzőkollégáját – és mesterét – idézve azt mondta, “vannak testek, amik haladnak a vízen, és vannak, amik nem”, mindenkinek a saját testét kell tudnia elvinni úszás közben, azzal kell megbirkóznia.

“Nem izomtömeget kell pakolni rá, hanem erősebbé kell tenni”

– fogalmazott tanítványáról Virth Balázs.

Mindketten megerősítették, nem csak a látszat, tényleg nincs köztük ellentét, ezen kívül Virth Balázs “a női megérzésekre” is hallgat edzőként.

Egy héten tíz edzésük van, szerdán-szombaton 1-1, a többi napon – vasárnapon kívül – 2-2.

Virth Balázs nem szól bele Kapás Boglárka étrendjébe, pszichológiai felkészítésébe és menedzselésébe, mert mint mondja,

“mindenkinek megvan a maga szakmája”.

Arról, hogy Magyarországon nem értékelik az élsportban a 4., 5., 6. helyezéseket, Kapás Boglárka azt mondta, nyilván nem esik jól valakinek, ha élete legjobbját nyújtja, de az csak ilyen helyezésekre elég, de ezzel együtt kell tudni élni.

“Ha valaki élvezi azt, amit csinál, akkor mindegy neki, hogy mit gondolnak a többiek, ha jól teljesített, akkor az lesz a lényeg”

– utalt arra is, hogy a 2016-os olimpián kis különbséggel végzett a 4. helyen 400 gyorson.

Kapás Boglárka 800 gyorson lett olimpiai bronzérmes 2016-ban, Rióban. 2015 decembere óta dolgozik együtt a sikerpáros, ő és Virth Balázs.

A teljes beszélgetést alább megtekintheti, meghallgathatja.

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Egy 92 éves férfit kidobnak a bankból, de egy rendőr kézen fogva kíséri vissza – videó

Amikor egy idősebb férfit elutasítottak a bankban, feldúlt volt, és nem tudta, hogy mitévő legyen. Nem sokkal később...

Elhunyt Járosi Tamás, a Malackrumpli tulajdonosa.. 47 éves volt.. Isten nyugosztalja!

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Balaton Gasztroforradalmára, Jánosi Tamás.. A Malackrumpli Bisztró 2013 nyarán nyitott meg a Biobalaton termelői piac...

Szellemek a házban, ufók rabolták el, átjár a falon az erőszakoló: döbbenetes segélyhívások érkeznek a rendőrségre

A rendőrség ügyeleteire rendszeresen érkeznek bejelentések telefonon vagy személyesen "nagyon különleges" esetekről. Volt akit UFO-k raboltak el, máshoz...

A lakásmaffia legaljasabb módszere: behálózzák a hölgyeket, majd a családjuk ellen fordítják – Segélykérő üzenet

Kisajátítja az egyik testvért az új párja, elzárja a családjától és mindenkitől, ráadásul átvette az irányítást a bankszámlája...
facebook