7.7 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Káosz Katarban, mi lesz így a vébén?

Dátum:

Megosztás:

Alig több mint egy hónap múlva, november 20-án rajtol a katari futball-világbajnokság, melyre százezrek érkeznek arab országba.

A Mail írása szerint a Hamad repülőtér személyzete ugyan felettébb lelkes, de nem elég felkészült, azaz rutinos ekkora tömeg fogadására. Naponta ugyanis 1600 járat érkezik, és távozik Dohából. Felvetődött, amennyiben a reptér személyzete nem bírja a tempót, talán külföldi – jelentős gyakorlattal bíró – kisegítő erőt tudnak kölcsönözni.

A Hamad amúgy 2021-ben és idén a világ legkiválóbb repülőtere címet érdemelte ki, de azokban a hónapokban nem volt tumultus. Most lesz, ezért a katariak már felvették a kapcsolatot Dubajjal, végszükség eseten ott is landolhatnak a gépek. Csúcsidőben 100 járat fel- és leszállását illik zökkenőmentesen lebonyolítani. Felvetődik a kérdés, ha netán terror- vagy szabotázsakció bénítja meg a Hamad munkáját, mi lesz erre a válasz? Erre aztán igazán nincsenek kiképezve e reptér dolgozói. Kiderült, ezt kiküszöbölendő bizonyos időszakonként 20-30 órányi plusz-kiképzést tartottak azért, hogy ne lehessen zökkenő.

A külföld sajtó szerint bár a katari futballstadionok valóban csodálatosak, de amennyiben a nem mindennapi intenzitású munkavégzés miatt több katari reptéri alkalmazott idegei felmondják a szolgálatot, mi lesz a megoldás a Hamadon..?

bors

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Harry herceg Pókembernek öltözött – videó

Harry herceg Pókember-jelmezt öltött magára egy videó erejéig, amelyben a háborúban elesett katonák gyermekeinek üzent, valamint boldog karácsonyt...

A foci VB eseményei.. – videók

Ma a franciák a lengyelekkel játszanak, 16.00 órakor, és 20.00 órakor Anglia Szenegállal.. Kivonatosan, itt tudod megnézni ami volt,...

Tiltakozást szervez a MOK az egészségügy átalakítása miatt: „Nincsen benne gyakorlatilag olyan intézkedés, ami ne adna lehetőséget a visszaélésre”..

Tiltakozó akciót tervez a Magyar Orvosi Kamara (MOK), miután a kormány nem vette figyelembe a javaslataikat, melyeket az...

Eltűnt két gyermek és egy fiatal lány!

Mindhármukat rendőreink jelenleg is keresik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság 01140-157/581/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen...