Home Főhírek Belföldi hírek Kamion hajtott vonat elé Baján

Kamion hajtott vonat elé Baján

0
2024. május 6., Kamion hajtott vonat elé Baján, Illusztráció, Hirmagazin.eu

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban; Baja és Bátaszék között pótlóbuszok szállítják az utasokat, emiatt akár egyórás késésekre kell számítani.

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy baleset miatt a vonat az átjárótól mintegy kétszáz méterre állt meg, nem siklott ki, míg a kamion félig az átjáróban, pótkocsijával a főúton akadályt okozva vesztegelt.

A bajai hivatásos tűzoltók a kamion pótkocsiját az útból félrehúzva megszüntették a forgalmi akadályt, valamint a vonat utasainak lesegítésében nyújtottak segítséget.

Az 55-ös főúton félpályán, irányítás mellett megindulhatott a forgalom, a vonat utasai távolsági autóbuszjárattal folytathatják útjukat – tették hozzá.

A Mávinform közleménye szerint Baja-Dunafürdő és Pörböly közötti andráskereszttel jelzett átjárónál súrlódott egy gépjármű a Bajáról Szekszárdon át Tolna-Mözs állomásra tartó vonattal.

Személyi sérülés nem történt, a helyszínelés ideje alatt – várhatóan délelőtt – Baja és Bátaszék között pótlóbuszok szállítják az utasokat – tették hozzá.

Forrás

Hirmagazin.eu

ElőzőMagyart írnak az érettségizők
KövetkezőEnnek katasztrofális következményei lehetnek a bérekre
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Exit mobile version
Megszakítás