28.6 C
Budapest
2022. augusztus. 13. szombat

Kamasz fiú erőszakolhatta meg az ötéves kislányt Borsodban: elüldözték a családot a faluból

Dátum:

Megosztás:

Erdőhorváti – Nem csitulnak az indulatok a kelet-magyarországi falucskában, ahol a rendőrség egy felkavaró bűncselekmény miatt nyomoz.

A helyiek azt szeretnék, ha az 5 éves kislányt megerőszakoló kamasz, a 13 éves Döme a családjával együtt minél hamarabb elköltözne a faluból. A kocsmában és a boltban is arról beszélnek, hogy a gyámhatóság ultimátumot adott a fiú anyjának: ha Dömét nem veszi magához valamelyik rokona, akkor intézetbe kerül.

Döme állítja, nem bántotta a kislányt, anyja hisz neki Döme állítja, nem bántotta a kislányt, anyja hisz neki

Eközben a falu legszélső házának udvarán a rekkenő hőségben felszabadultan kergetőzik három kisgyerek. Kezükben vízi pisztoly, azzal áztatják el egymást. Amint elfogy a muníció, máris mennek a csaphoz, újratölteni.

– Még csak bocsánatot sem kért tőlünk se a kölyök, se az anyja. Remélem, Döme börtönbe kerül, különben az én bandám öli meg – fogadkozott Ibolya, a megbecstelenített gyermek édesanyja. – Épp palacsintát sütöttem, mikor a kislányom koszosan, maszatosan hazaállított. Szipogva mesélte, hogy Döme adott neki 300 forintot, így csalta fel őt a pincesorhoz, ahol megerőszakolta. Szegénykémnek napokig égetve fájt odalent mindene, a miskolci kórházban látleletet és DNS mintát vettek tőle.

A kislányt megviselte az a szörnyű nap - mondja az édesanyja /Fotó: Fuszek Gábor A kislányt megviselte az a szörnyű nap – mondja az édesanyja /Fotó: Fuszek Gábor

Közben beoson az udvarról a kislány, előbb bólogatva hallgatja az anyját, majd teljes testével hozzásimul. Hirtelen előtörnek belőle az emlékek.

– Lefektetett a fűbe, rátérdelt a hasamra és megkötözött. Így ni – mutatja ártatlan szemekkel a kislány. – Hiába kiabáltam, senki nem segített. Utána levetkőztetett és beletette a pucuját a sunimba. Amikor végre el tudtam szaladni, elestem és bevágtam a fejemet. Még púp is nőtt rá.

Ibolya állítja, a kislány azóta nem mer egyedül kimenni a házból, ha meglátja Dömét az utcán, sírva menekül karjaiba. A fiú csak kőhajításnyira lakik tőlük, ha Ibolyáék boltba mennek, épp a támadó háza előtt vezet az útjuk.

– Már nincs maradásom itt. Minden erre a gyalázatra emlékeztet. Az a megoldás, ha eladom a házat és a családommal együtt én költözöm el innen – panaszkodik Ibolya. Az asszony a negyedik gyermekét várja, nem hiányzik neki az idegeskedés. Mint mondja, az igazságügyi pszichológiai szakértő egy hónapja alaposan kifaggatta a kislányát. A férjével abban reménykednek, mire megszületik a kisbabájuk, a nyomozás lezárásáról szóló határozatot már az új otthonában veszik át.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Fuszek Gábor

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Zelenszkij az orosz turisták kitiltását kérte az EU-ból.., de mennyire hiányoznak az oroszok a magyar turizmusból?

Már a háború előtt sem voltak könnyű helyzetben a vendéglátósok, ám idén 30 százalékot drágult a szállodák fenntartása,...

Az egész ország az inárcsi anyukát kereste, a Facebook-on is keresőcsapatokat hoztak létre, aztán váratlan fordulat történt..

Az egész országot megrázta a 49 éves inárcsi édesanya eltűnése. Az asszonyt augusztus elseje óta keresi a rendőrség. Bozsik...

Megrázó képek érkeztek a montenegrói lövöldözésről: 11 embert mészárolt le egy ámokfutó, köztük 4 gyermeket – fotók (18+)

Legalább 11 emberrel, köztük négy gyermekkel végzett egy 34 éves férfi a montenegrói Cetinjében. Most előkerültek a megrázó...

Titoktartásra kérte Hosszú Katinka a násznépet

A szerelmesek számára fontos a magánélet, épp ezért komoly dolgot kérnek az esküvőre meghívottaktól. Mint az már többször megírtuk, Hosszú...
facebook