10.7 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

Kádba fojtotta víztől rettegő 9 éves unokáját!

Dátum:

Megosztás:

Emberölés vádjával állt bíróság elé egy 65 éves brit férfi, aki a vád szerint kádba fojtotta víztől rettegő autista unokáját, majd nyugodtan leült cigarettát sodorni a kanapéra – jelentette a brit sajtó.

Kádba fojtotta víztől rettegő 9 éves unokáját!

Stewart Greene egy nappal a karácsonyi ünnepek előtt ölte meg a kilencéves Alex Robinsont az angliai Lincoln városában, amikor egyedül maradt vele a fiú otthonában, miközben a gyerek anyja a karácsonyi bevásárlást intézte.

Az ügyész elmondása szerint amikor Joanne Greene tavaly december 23-án hazaért a Tescóból, apját a kanapén ülve találta, aki közölte vele: “A kádba fojtottam Alexet”. A nő azonnal a fürdőszobába rohant, ahol a vízbe merülve megtalta fiú élettelen testét.

Az ügyészség szerint a nagyapa – aki teljes nyugalomban üldögélt a nappaliban, miközben a mentősök megpróbálták megmenteni a gyerek életét – előre kitervelte a gyilkosságot, amit azért hajtott végre, mert nem akart külön háztartásba költözni. A korábban mentális problémákkal kezelt férfi az elsőként kiérkező rendőrnek elmondta, hogy ő ölte meg Alexet, majd később a rendőrségen kijelentette: “Nem mehetek börtönbe. Kórházba kerülök?”

Az ügyész szerint Greene “a lehető legbrutálisabb módon” ölte meg unokáját, az autista kisfiú ugyanis rettegett a víztől, és a kád volt az utolsó hely, ahova önként ment volna. A gyereknek szigorú fürdetési rutinja volt, és soha nem feküdt volna be egy kád vízbe. Még azt is utálta, amikor víz érte az arcát, és csakis állva lehetett lezuhanyozni.

A férfi a bíróság előtt tagadta, hogy ő ölte meg a gyereket. Ügyének tárgyalás még folytatódik.

Forrás: PinkPencil

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ebben nem lesz köszönet: lesújt az időjárás erre az országrészre

Továbbra se lesz hozzánk kegyes az időjárás, sőt most tombolja ki magát csak igazán. Mutatjuk, hogy hol lesz...

Helyszíni videó: meghalt a férfi, aki lezuhant a Margit hídról – videó! (18+)

A tragédiát többen is láthatták. A legfrissebb hírek itt! Meghalt az a férfi, aki szerdán lezuhant a Margit híd szigeti...

A tetejére borult egy autó az M3-as autópályán

A balesetet követően a leállósávban haladt a forgalom... A katasztrófavédelem oldalán arról számoltak be, hogy a tetejére borult egy gépkocsi...

Borzalmas tragédia: kiugrott egy férfi az ajkai kórház ablakán

A hatodik emeletről vetette ki magát az öngyilkos beteg.. Meghalt a férfi, aki kiugrott az ajkai kórház hatodik emeletéről...