25.1 C
Budapest
2023. szeptember. 28. csütörtök

Juszt László: Hogy van mersze ilyen hülyeségeket beszélni Deutsch Tamásnak?

Dátum:

Megosztás:

Félre ne értsenek! Ha Cseh Katalin csalt, akkor jogos az eljárás.

„Deutsch Tamás arról beszél, hogy majd feljelenti Cseh Katalint az OLAF-nál, amely az uniós pénzek felhasználását ellenőrzi, mert szerinte Cseh Katalin csalt. Bizonyítékok bemutatásával nem terhelt senkit.

Nem értem! Mindezt pirulás nélkül volt képes elmondani.

Nem értem! Arról az OLAF-ról beszél, amelyikről eddig csak azt hallottuk tőle és tőlük, hogy rosszindulatú, inkompetens, kettős mércével mér, amikor felfedi a Tiborc-féle közvilágítási »bizniszeket«.

Mindenki ezt olvassa most!

Nem értem! Hogy van mersze ilyen hülyeségeket beszélni D.T-nek, miközben az OLAF jelentése szerint Magyarország – a Magyar Kormány – kapta a legtöbb büntetést az uniós pénzekkel történt csalások miatt, 2016 és 2020 között.

Az uniós átlag ebben az időszakban 0,29 százalék volt, aminek a magyar adat több mint a 7,5-szerese.

Félre ne értsenek! Ha Cseh Katalin csalt, akkor jogos az eljárás, de ha csak duma, akkor kicsit szerényebben kellene D.T-nek véleményt nyilvánítania azzal a piszkos háttérrel.

Ja! Amúgy azt sem értem, hogy a Fidesz nyilatkozata szerint »Magyarország Kormánya 2010 óta zéró toleranciát alkalmaz a korrupciós ügyekben«. És e mondat közben sem röhögik el magukat…”

mandiner

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ukrajna állig felfegyverkezik – több ezer kilométer lőtávolságú rakétákhoz juthat

Az ukrán hadsereg eddigi legmasszívabb csapásait a krími célpontok és az orosz Fekete-tengeri flotta ellen mérte. A sugár...

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről Szerző: Metabond 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került...

Kate Hudson, Matthew McConaughey – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt – videó

How to Lose a Guy in 10 Days - amerikai-német romantikus vígjáték Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője,...

„Hajrá, Gelencsér Ferenc!” – Orbán Viktor a TikTokon is bíztatta a Momentum elnökét (VIDEÓ)

Mint ismert, a Momentum-elnök mikrofonja bekapcsolva maradt a legutóbbi parlamenti felszólalása után. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla,...