25.5 C
Budapest
2022. augusztus. 18. csütörtök

Jótékonysági süteményvásáron a sztárok

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Jótékonysági akcióhoz kapcsolódva ízletes almás pitét sütött Ada, Iszak Eszti, Sarka Kata, Madár és Puskás Peti.A feladat „egyszerű” volt: saját maguk készítették az almás pitét. Az édességekből befolyt összeget a vállalat megduplázta, és a Gyermekkor Alapítvány részére ajánlotta fel.

Jótékonysági süteményvásáron a sztárok

„Régóta ismerem a Gyermekkor Alapítványt, ahol tudunk, az öcsémmel együtt segítünk nekik. Ezért nem is volt kérdés számomra, hogy most közösen állunk ki a jó ügy mellett. Ez az alkalom azért is volt rendhagyó számomra, mert még sosem sütöttem almás pitét – ez volt az első, és elmondhatom: nagyon jól sikerült. Nálunk főleg apukám mozog igazán otthonosan a konyhában, de azért én is elboldogulok” – mesélte Puskás Peti.

A közös sütésnek Sarka Katáék törökbálinti étterme adott otthont. Katának kisgyermekes anyukaként igazán szívügye a legkisebbek egészségügyi ellátása. „Két kisgyermek édesanyjaként a Gyermekkor Alapítvány támogatása különösen fontos számomra. Ezért nagyon örültem, hogy nálunk készülhettek el a sütemények. Jó dolog, hogy karácsony előtt összefoghattunk, de remélem, sokan segítenek a rászorulóknak az év többi részében is” – mondta el Sarka Kata, akitől Iszak Eszti vette át a szót.

„Több tálca almás pitét vittünk a jótékonysági süteményvásárra. Egész este a konyhában sürgölődtem, muffinokat is sütöttem egészséges alapanyagokból. Még a kezemet is megégettem kicsit, de a gyerekek miatt megérte még ez a kis baleset is” – tette hozzá a csinos műsorvezető.

A jótékonysági süteményvásáron Ada, Iszak Eszti, Sarka Kata, Madár és Puskás Peti segítségével, és céges kollégák süteményeinek hála, egy délután alatt 800.000 forint gyűlt össze, amellyel a Gyermekkor Alapítványt támogatja a vállalat.

Forrás: mixonline

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook