6.1 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

JóSzaki – kompromisszumok nélküli minőség, akár SOS-ben is!

Dátum:

Megosztás:

JóSzaki – kompromisszumok nélküli minőség, akár SOS-ben is!

A JóSzaki weboldal gyakorlati haszna felbecsülhetetlen értékű. Egy olyan világban, ahol a mindennapjaink folyamatos kihívások közepette rohanásban telnek, rendkívül fontos, hogy legyen egy olyan megbízható gyűjtőoldal a tarsolyunkban, ahol a szolgáltatói szféra széles köre képviselteti magát, s akikkel – ha bizalmat szavazunk a kiszemelt szakinak – könnyedén, gyorsan felvehetjük a kapcsolatot.

JóSzaki – edukáció mindenek fölött

A JóSzaki egy professzionális, igényes csatorna megrendelő és szolgáltató között – és még ennél is több. A honlap mögött álló szakértők nemes célt tűztek ki maguk elé: a szolgáltatást igénylő megrendelőket minőségi edukációhoz, a szolgáltatókat még több megbízáshoz szeretnék juttatni. A látogatókat profi, elsőkézből szerzett tanácsok várják a hiteles szakember jellemzőit illetően – persze a JóSzaki témáinak ez csupán egyik szegmense. Az oldalon lévő cikkek szakemberek bevonásával készülnek, naprakészek és tartalmazzák azokat a fontos tudnivalókat, hasznos trükköket és tippeket, amelyek laikusként valószínűleg mindeddig kívül estek a látókörünkön.

Villanyszerelő Sopron városában SOS-ben? A válasz: JóSzaki!

Murphy törvényéből kiindulva, ami elromolhat, az bizony előbb-utóbb el is romlik – így természetesen a háztartás villamosáram hálózatában is bármikor adódhatnak gondok. Mi ilyenkor a teendő? Egy megbízható, hozzáértő, precíz villanyszerelő segítségének kérése! Hogyan bukkanhatunk rá az ideális szakemberre? A joszaki.hu-n elég csupán beírni a releváns kulcsszavakat, például az adott szakmát és települést (villanyszerelő Sopron, Kecskemét, Győr, Budapest vagy bármely egyéb település), és azonnal válogathatunk a néhány pillanaton belül megjelenő listán szereplő szaki közül. Villanyszerelő Sopron területéről is regisztrált, csakúgy, mint az ország számos egyéb településéről. Tegyünk próbát a gyorskereséssel is! Ha ezt az opciót választjuk, szűkítjük a kört, hiszen az elvégzendő feladatot konkrétan részletezve csak azok a szakik jelentkeznek, akik el tudják végezni az adott munkát az általunk megadott idősávban.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A szennyezett Szajna veszélyezteti Rasovszky Kristóf olimpiai aranyesélyeit

A vízminőség továbbra is aggodalomra ad okot a párizsi olimpia szervezőinek. A folyónak fontos szerepet szánnak a július 26-án...

Rendőreink ismét a drónok segítségével tetemes közlekedési szabálysértést tudtak felderíteni..

A berettyóújfalui rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a 42-es és a 47-es főúton. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a 42-es...

Az újjáépített Bucsára rá sem lehet ismerni

Ukrajna 22 megyéjében 600 ezer emberhez jut el a magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítsége. Az elnök-igazgató Lehel László az...

Átadták Alekszej Navalnij holttestét az édesanyjának

Az orosz ellenzéki vezető a távoli sarkvidéki Szalehárd város börtönében kilenc nappal ezelőtt váratlanul halt meg. Navalnij özvegye, Julija...