Kezdőlap Főhírek Belföldi hírek Jónak lenni jó Árpa Attilával

Jónak lenni jó Árpa Attilával

18

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy rövid hétvégét töltött el Árpa Attila a világ legszebb erdei szállodájának választott hotelben, Noszvajon. Az Oxigén Hotel és Zen Spa gyakran fogad sztárvendégeket is.

 Jónak lenni jó Árpa Attilával

 

A látogatás apropója pedig a „Jónak lenni jó” kezdeményezés, mely jelenleg zajlik. Ennek keretein belül Noszvajról érkeznek hátrányos helyzetű gyerekek a szállodába, akik találkozhatnak az ismert színész-producerrel, Árpa Attilával.

A beteg gyermekek gyógyítására, a sérült gyermekek fejlesztésére, terápiájuk finanszírozására folyik a gyűjtés a Jónak lenni jó elnevezésű kampányában. A noszvaji szálloda harmadik éve vesz részt a programban, ahol környékbeli gyerekeket támogatnak a helyi református lelkész-asszony bevonásával. A helyi családok gyermekeit ilyenkor vendégül látja az amúgy is családbarát szolgáltatásairól ismert hotel, ahol wellnesszezhetnek, illetve ismert személyiségekkel találkozhatnak.

„Gyermekbarát szállodaként nagyon fontos nekünk, hogy támogassuk őket, ezért csatlakoztunk a kezdeményezéshez”– mondta Zrónik Anetta, sales manager. „Árpa Attila fontosnak tartja a gyermekek támogatását, főleg a karácsony közeledtével, így csatlakozott a programunkhoz”– tette hozzá.

A szállodában egyébként gyakran jelennek meg hasonlóan közismert személyiségek ilyesféle szerepvállalás alkalmával, de vannak olyan vendégek is, akik a szálloda elkötelezett híveként pihennek ott.

„A gyerekbarát jelleg miatt többször fogadunk sztárvendégeket, itt együtt tud kikapcsolódni a család. Persze a jótékonykodást is fontosnak tartják. Détár Enikő például hátrányos helyzetű nevelőotthonos gyerekeknek olvasott fel korábban”– mondta Sárvári Krisztina, a szálloda igazgatója

Forrás: világszám

facebook