-1.1 C
Budapest
2023. február. 8. szerda

Jolly volt barátnője nem hallgat tovább! Mindent kitálalt a kapcsolatukról!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Szuperák Barbara szerint még korántsem biztos, hogy mit hoz a jövő. De akárhogy is, az elmúlt öt hónap boldogságát senki nem veheti már el tőle.

Bombaként robbant a hír néhány hónapja, hogy Jolly és Suzy válnak. Majd nemrég jött a váratlan fordulat: kiderült, hogy a botrányos szakítás után újra együtt vannak és megpróbálják megmenteni a házasságukat. A mosolyszünet alatt a mulatós énekes szerelembe esett egy gyönyörű fiatal lánnyal, akivel fel is vállalták a kapcsolatukat. A nála 19 évvel fiatalabb Szuperák Barbaráról Jolly, azaz polgári nevén Tarcsi Zoltán úgy nyilatkozott korábban, hogy mellette megtalálta a boldogságot. Pár hete mégis vége lett ennek a románcnak. Megkerestük a volt barátnőt, aki őszintén mesélt a kapcsolatukról, érzéseiről.

Alaptalanul támadtak

– Csodálatos nyaram volt, hiszen végig együtt voltam Zolival. Persze az elmúlt időszakban kaptam hideget-meleget. Különböző internetes fórumokon olyan emberek vádaskodnak, akik nem is ismernek. Én soha senki hátán nem akartam felkapaszkodni, sőt azt vallom, hogy egy nőnek a sajt lábán kell megállnia. Nekem van saját jövedelmem, munkám. Egyébként válaszolok azoknak, aki támadnak és mocskolódnak, és nagyon jólesik, hogy pár levélváltás után elnézést kérnek tőlem, mondván pozitívan csalódtak bennem.

Szerelem volt első látásra

– Egy sajtótájékoztatón találkoztunk, és én nem is tudtam, hogy ő egy híres énekes. Első látásra beindult köztünk valami. Engem a személyisége fogott meg – Tarcsi Zoltánként, nem pedig Jolly-ként. Elkezdtünk beszélgetni és nagyon hamar felgyorsultak az események. Én tisztelem őt és felnézek rá, bármi is történjék. Pár hete, hogy nem vagyunk együtt, és persze, hogy hiányzik, hiszen mi hamar összenőttünk és sok szeretetet adtunk egymásnak, kihúztuk egymást az akkori nehézségekből. Az én családom Ukrajnában és Szabolcs Szatmár Bereg megyében él, velük is megismerkedett Zoli és nagyon jó viszonyba kerültek. Én is megismertem az ő gyerekeit és elfogadtam őket. Nekem ez nem volt akadály, mert úgy gondolom, ha valaki szeret valakit, akinek gyermekei is vannak, akkor azokkal együtt kell elfogadni őt. Nagyfiával, Szilveszterrel is nagyon jó kapcsolatot ápolok, mai napig felhív, hogy vagyok.

Semmi nem biztos még…

– Zoliról nem tudok rosszat mondani, mert abban a 4 és fél hónapban, amíg együtt voltunk, minden tökéletes volt. Hogy vége lett most köztünk, ennek nem volt igazán oka. Nem is úgy váltunk el, hogy valamin összevesztünk volna, és kimondtuk volna, hogy végleg vége. Szépen köszöntünk el egymástól, és azóta is beszélünk néha. Neki hirtelen jött a válás, majd a kapcsolat velem, még nem voltak lezárva a dolgok. És mindkettőnket megviseltek a valótlan újságcikkek is, az, hogy a magánéletünkből botrányt kreáltak. De én úgy érzem, a mi szakításunk kapcsán még nem lehet semmi véglegeset mondani, nem tudjuk még hogy alakul. Az biztos, hogy meg sem fordult még a fejemben, hogy majd jön valaki más az én életemben. Én bízok a legjobbakban, bízom az igazságban. Az idő az mindent eldönt. Ha együtt kell lennünk, úgyis együtt leszünk újra, ha pedig nem, akkor pedig egy szép emlék marad ez az egész, hiszen jó viszonyban váltunk el.

Hat nyelven beszél

A 21 éves Barbarát szokás szépségkirálynőként emlegetni, miután néhány éve második udvarhölgy lett a Magyarok Világszépe versenyen. De a jövőjét illetően ennél komolyabb elképzelései vannak.

– A nyíregyházi Közgazdasági Egyetemen utolsó éves vagyok, de most kezdem mellette Budapesten a jogi egyetemet. Nekem nagyon fontos a nyelvtanulás, amit a jövőben még szeretnék bővíteni. Jelenleg hat nyelven beszélek, de nekem ez sem elég. Bár a szépségipar is közel áll a szívemhez, hiszen 8 éves korom óta modellkedek, fotózásokra járok, végső soron diplomatának készülök, és jelenleg is ilyen területen dolgozom.

Forrás

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Mindkét lábát amputálni kellett az olimpiai bajnoknak

Mindkét lábát amputálni kellett a korábbi orosz műkorcsolyázó Roman Kosztomarovnak, aki 2006-ban jégtáncban téli olimpiai aranyérmet szerzett. A többszörös...

Nagyon rossz irány: az ukránok orosz területek célbavételét emlegetik, az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak

A Mandiner is megírta: az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak. „Az orosz félnek nem áll szándékában eltűrni az amerikai nagykövetség...

Az EP-jelentéstevője szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt

Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti politikus szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt. Szerinte a magyar...

Megtalálták az elveszett várost az óceán mélyén – videó

A Közép-atlanti gerinctől nyugatra, az óceán mélyén tornyok csipkézett tája emelkedik ki a homályból. Krémszínű falaik és oszlopaik kísérteties...