7.5 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

Jelek, hogy az őrangyalod kapcsolatot szeretne létesíteni veled

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Mindenkinek vagy egy őrangyala vallástól függetlenül, mely egész élete során végigkíséri és vigyáz rá.

Jelek, hogy az őrangyalod kapcsolatot szeretne létesíteni veled

Az emberek általában csak azt hiszik el, amit látnak. Így bizonyítékokat szeretnének arra is, hogy valóban van-e személyes őrangyaluk.

Most egy pár tippet adunk, hogy mire érdemes figyelni!

Tollak

A leggyakoribb jel, hogy tollakat látsz váratlan helyeken. Persze mindig találhatsz rá logikus magyarázatot, pl. itt van egy madárfészek, vagy ez csak a párnából esett ki.

Libabőr

Ha egy teljesen átlagos helyzetben libabőrös leszel, vagy bizsergő érzés kerít hatalmába, nagy valószínűséggel az őrangyalod miatt volt. Ilyenkor rád csatlakozik és emeli az energiáidat. Ha kifejezetten csak valamelyik testrészeden érzed, akkor az azt jelenti, hogy ott érintett meg téged.

Fülzúgás/fülcsengés

Ha a füled cseng vagy zúg, akkor az angyalok valamire fel akarják hívni a figyelmedet. Nem mindig érthető a fülcsengés, csak kevesen hallják ki belőle azonnal a lényeget. Ha gyakran kapsz így üzenetet, tehetséged lehet a tisztán halláshoz, ami azt jelenti, hogy belső hallásod révén téren és időn át kapcsolatba lépünk, a nem a fizikai síkon lévő tudatos lényekkel.

Felvillanó fények

Ha szikrákat vagy felvillanó fényeket látsz, az azt jelzi, hogy angyalok vannak a közelben. A fehér fények az angyali jelenlét ragyogó bizonyítékai. Azt hiheted, hogy káprázik a szemed, pedig nem. A harmadik szemeddel bármikor láthatod. Minél többször látod ezeket a fényeket, annál biztosabb lehetsz benne, hogy rendelkezel a tisztánlátás képességével, ami azt jelenti, hogy asztrális vagy éterikus lényeket látsz, akik körülötted jelen vannak.

Jó illat és édes íz

Ha hirtelen jelentkező erős illatot érzel és nem tudod kitalálni, hogy honnan jön, akkor ez jelezheti, hogy angyali segítővel van dolgod. Akik hisznek az angyalok jelenlétében, leginkább egy édes parfümhöz vagy nyári virágokhoz hasonlítják ezt az illatot. Egy váratlan édes íz a szádban is lehet jele az angyali jelenlétnek.

Lehotszky Liliána
Forrás: Arany gondolatok

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Műholdfelvételek bizonyítják, nő az orosz erők száma Fehéroroszországban

A csapattelepítések viszont nem Ukrajna északról történő újbóli megtámadásának előkészítésére utalnak. Az amerikai Institute for the Study of War...

Napelemesek veszélyben: akár már 2024-től megszűnhet az éves szaldóelszámolás

A Magyar Közlönyben megjelentek szakági értelmezése szerint mindenkinek megszűnik az éves szaldóelszámolás. Egy hónap telt el azóta, hogy a...

Kiélezett meccsen nyert és jutott tovább az Egyesült Államok

Anglia mellett az Egyesült Államok jutott tovább a katari labdarúgó-világbajnokság B csoportjából, mivel kedden este kiélezett csata végén,...

Kiderült, mikor mutatkozik be a Samsung új csúcsmobilja, a Galaxy S23

A Samsung Galaxy S23 sorozata iránt egyre nagyobb az érdeklődés, mert szokatlan új funkciókat kap a szivárogtatások szerint. Például...