15.5 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Játszótéren szexelt a pécsi pár fényes nappal, fotóval buktatta le őket egy anyuka..

Dátum:

Megosztás:

A gyerekjátékok közvetlen közelében szexelt egy részeg pár egy pécsi játszótéren.

Teljesen ledöbbent egy pécsi anyuka, aki kislányával indult a helyi Köztársaság téri játszótérre. A játszótéren ugyanis egy fiatal pár szexelt az egyik padon, méghozzá a gyerekjátékok közvetlen közelében. Még az sem zavarta őket, hogy mellettük emberek álltak. Mint az anyuka elmondta: a pár vélhetően nem színjózanon kezdett bele a nyilvános pornóba, mellettük ugyanis ott hevert egy boros üveg, de az anyuka nem biztos abban sem, hogy csupán alkoholt fogyasztottak.

Kiderült, hogy a szerelmesek egyáltalán nem ismeretlenek a környéken, többször is randalíroztak a téren, gyakran aludtak a padokon, sőt még az is előfordult, hogy a játszótéri bokrok alatt végezték kis- és nagydolgukat, ahova a gyerekek ezután már nem mehettek.

„A pécsi Köztársaság téri játszótér mellett van egy gyógyszertár. Akik ott dolgoznak, szintén látják őket, volt, hogy el is zavarták, vagyis megpróbálták„ – tolmácsolta egy ismerősén keresztül a Borsnak az édesanya. Azt is elárulta, hogy a nő nem visszafogott viselkedéséről híres, így már a város több pontjáról is elkergették.

„A megkeresésében szereplő, vagy ahhoz hasonló esettel kapcsolatban a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra válaszadásuk időpontjáig bejelentés nem érkezett”

– közölte a Borssal a rendőrség.

ripost

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...