28.6 C
Budapest
2022. augusztus. 7. vasárnap

Jászalsószentgyörgyi horror: egy tunéziai vendégmunkást (migránst) darabolt fel Szilvia! Mondd el a véleményedet Szilvia tettéről, oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest—Bécs – Lapunk megtudta, hogy ki az a férfi, akit a gyanú szerint P. Szilvia (27) meggyilkolt. Feldarabolt testét egy telekocsival jászladányi otthonába vitte, végül Jászfelsőszentgyörgyön egy csatornában elrejtette.

Az már korábban is kiderült, hogy Szilvia az élettársát egy vita közben szúrta le, ám a Blikknek a pár egyik barátja részleteket árult el Szilviáékról. Informátorunk szerint a gyilkosság február 24-én történt, az áldozat pedig egy tunéziai vendégmunkás, A. K.

– Bár sokszor hevesek voltak, és a szóváltás sem volt ritka köztük, a férfi nagyon szerette Szilvit. Normális volt, bár heves vérmérsékletű, persze, Szilvit sem kellett félteni. Igazi se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék, de összeillettek, közösen tervezték a jövőjüket. A végzetes napon valószínűleg a férfi féltékenysége miatt kezdtek balhézni, és odáig fajult a vita, hogy Szilvinek védekeznie kellett – mesélte a gyanúsított egyik ismerőse.

A rendőrség szerint ez a fiatalember, a tunéziai A. K. a bűntény áldozata

Az is lehet, hogy Szilvia tettét nemcsak a félelem irányította, ugyanis ismerőse szerint nem vetették meg az italt és a tudatmódosító szereket sem. – Alkalmi fogyasztók voltak, nem voltak ritkák a bódult pillanataik. Nem kizárt, hogy a gyilkosság idején is valamilyen szer hatása alatt állt Szilvi – folytatta az ismerős. Az áldozat egyébként egy jó kiállású fiatalember volt. Imádta a motorokat, egyik róla készült fotón is egy kétkerekű járgány nyergében készült.

Mint azt korábban megírtuk, Jászalsószentgyörgy életét fenekestül felforgatta, amikor március 2-án egy zsákban, egy híd alá rejtve feldarabolt holttestet találtakbicikliző gyerekek. A rendőrség hamar kiderítette, hogy ki lehet az áldozat, s a Blikk elsőként írta meg, hogy egy külföldi vendégmunkásról lehet szó.

A Bécsben élő fiatal egy vita hevében kést mártott a barátjába, aki azonnal meghalt. H. Szilvia reménykedett abban, hogy sikerül eltitkolni a bűntettet, ezért barbár tettre szánta el magát: barátja holttestét feldarabolta, levágta a végtagjait, majd a torzót – egy bőröndbe csomagolva – Ausztriából telekocsi-szolgáltatással Magyarországra szállította.

A nő édesanyja is segédkezett a maradványok elrejtésében: a feltételezések szerint tíz liter sósavat vásárolt, hogy feloldják a testet. A maradványokat zacskókba tették, majd Jászalsószentgyörgy mellett egy öntözőcsatornában rejtették el.

Nem semmisült meg a test

A sósav – az elkövetők szándéka ellenére – nem marta szét a szerencsétlen áldozat maradványait, ahhoz erősebb maró anyagra lett volna szükség. Így a megtalált, szétdarabolt holttestet sikerült azonosítani. Ez alapján indulhatott el a rendőrségi nyomozás, amely rövid idő elteltével eredményre is vezetett.

blikk

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Így dolgoznak rendőreink – videó

Így fogták el a veszélyes bűnözöt.. Videó itt! Hirmagazin.eu

A szeder finom, édes és egészséges

Emlékszem, amikor gyerekkoromban nagymamánál ettük a szedret és nem foglalkoztunk azzal, hogy aztán kékesfekete szájjal bújunk elő a...

Kis Magyarország, nagy klasszisokkal, .. mennyire bosszanthatja ez a világot: Kopasz Bálint ismét világbajnok! – Gratulálunk a kimagasló sportteljesítményhez!

Kopasz Bálint visszaszerezte a világbajnoki trónt kajak egyes ezer méteren. Olimpiai bajnok klasszisunk hatalmas csatában, minimális különbséggel győzte le...

Augusztus nyolcadika a cigány dal napja – holnap lesz

Az első magyar dal napját követően, 2008-ban jutott eszébe Rostás Mihály Mazsinak, hogy jó lenne megszervezni a cigány...
facebook