26.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Jáksó László örömhírt jelentett be: mindent megváltoztatott egy titokzatos nő

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A műsorvezető úgy véli, teljesen megváltozott az élete, amióta újra szerelmes: Jáksó László már egy éve boldog párkapcsolatban él egy titokzatos nővel.

Már egy éve él boldog párkapcsolatban a műsorvezető, akinek az élete teljesen megváltozott a párja miatt, és aki nagyon le is fogyott. Bár Jáksó László nem szerette volna elmondani, kit is szeret pontosan – mivel párja nem a médiában dolgozik –, annyit elárult, hogy úgy érzi magát, mintha kicserélték volna. Ráadásul még a szeretet ünnepét is várja, pedig korábban ez nem volt így.

– Korábban egyszerűen nem éreztem szükségét annak, hogy készüljek a karácsonyra, idén azonban a párom mindent felülírt. Neki ez fontos, és miatta ma már nekem is – mondta a Lokálnak Jáksó László, akinek ez már a második karácsonya lesz a párjával.

– Az idei tulajdonképpen már a második közös karácsonyunk a párommal, egy éve vagyunk együtt, de mivel nemrégiben ünnepeltük az első évfordulónkat, papírforma szerint a tavalyi karácsony volt az első közös ünnep. Az idei azonban sokkal különlegesebb – mondta a lapnak a műsorvezető, aki állítása szerint a sok mozgás miatt fogyott le, párja ugyanis erre is rávette őt.

Forrás: Blikk.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Karalyos Marci és Hajósi Miklós élőben a rallyról.. – interjú, képek

Ezüstérem a Fuglaui rallycross katlanban Karalyos Marci az elmúlt hétvégén újra felöltötte a versenyoverálját, és nyolc kategóriatársával rajthoz állt a...

Újra bálna tűnt fel a Szajnában – képek

Nagy méretű bálna tűnt fel a Szajnában, egy hónappal azután, hogy egy másik tengeri emlős, egy kardszárnyú delfin...

Észak-Korea vezetése hajmeresztő bejelentéssel állt elő

A szakértők értetlenül állnak az északi, a koronavírus érkezésével kapcsolatos álláspont előtt. Észak-Korea lakosságát eközben arra figyelmeztette az...

A magyar katona nem társadalmi termék, hanem védelmező. A magyar hadsereg nem költségvetési kérdés, hanem a nemzeti megmaradás őre.

Amióta az eszemet tudom, mindig a hadsereg jelentette a rend végső bizonyosságát. Amikor hazánk határvidékén dörögtek a fegyverek,...
facebook