2 C
Budapest
2023. december. 8. péntek

Jakab Péter tolvajok fejedelmének és maffiózónak nevezte Orbán Viktor Miniszterelnökünket.. (parlamenti vita) – videó

Dátum:

Megosztás:

Az európai uniós költségvetés magyar megvétózásáról, a járványról és a brüsszeli politikáról is szó volt hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben.

A miniszterelnököt és a vétót minősíthetetlen stílusban kritizáló Jakabot Orbán Balázs tette helyre, majd a vakcinával kapcsolatban Hollik István leszögezte, hogy az oltóanyag beszerzése nem politikai, hanem egészségügyi kérdés és egyúttal bírálta a baloldalt, mely álhírterjesztéssel próbál hisztériát kelteni.

A magyar baloldal például nem a magyar szakemberekre, hanem az uniós gyógyszerhatóságra bízná az oltóanyag vizsgálatát.

Halász János pedig az Európai Bizottság legújabb migrációs akcióterve kapcsán arról beszélt, hogy miközben az uniós tagállamokban élők a járvány legyőzésére koncentrálnak, Brüsszelben a Soros-tervet élesítik.

Jakab Péter (Jobbik) a tőle megszokott alpári stílusban beszélt a miniszterelnökről.

 

Az ellenzéki politikus szerint a magyar vétóval Orbán Viktor világossá tette az álláspontját, bármikor kész Magyarországot kivezetni az unióból.

Jakab Péter ismét kocsmai stílusban hőzöngött. Fotó: MTI

Jakab Péter a vétó miatt önzéssel vádolta a miniszterelnököt, illetve a tolvajok fejedelmének és maffiózónak nevezte.

ORBÁN BALÁZS HELYRETETTE JAKABOT

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára azon a véleményen volt, hogy a jobbikos frakcióvezető nem érti az EU működését. Kifejtette: az uniós csatlakozással Magyarország megállapodást kötött, amelynek értelmében kinyitotta a munkaerőpiacát, vállalva ezzel azt, hogy a nyugati tőke beáramlik és ez nehéz helyzetbe hozza a gazdaságot, de ezért kompenzáció jár: az uniós források lehívásának lehetősége.

Orbán Balázs kiosztotta Jakab Pétert. Fotó: MTI

NEM ADOMÁNY, HANEM JOGOSULTSÁG

Hangsúlyozta, az uniós források nem adománynak számítanak, ezek jogosultságok, ezért egyetlen stratégiai célt kell teljesíteni: fel kell zárkózni a nyugat-európai életszínvonalhoz. Elmondta, a forrásokat politikai zsarolásra akarják felhasználni, mivel a magyar kormány olyan politikát folytat, amely nem felel meg a brüsszeli politikusoknak, a Soros-hálózatnak.

Ezért a magyar kormánynak kötelessége ellent mondani

– hangoztatta.

A BALOLDAL GÁTOLJA A VÉDEKEZÉST

Hollik István (KDNP) azt kifogásolta, hogy ahogy a koronavírus-járvány első hullámában, úgy a másodikban is, a magyar baloldal most sem a vírus, hanem a kormány, a Fidesz-KDNP ellen harcol, gátolva ezzel a védekezést.

Hollik István ismét lemondásra szólította fel a kamuvideós Korózs Lajost, a népjóléti bizottság elnökét. Fotó: MTI

Nem telik el úgy nap, hogy ne terjesztenének valamilyen hazugságot

– vélekedett, majd ismét lemondásra szólította fel a szocialista Korózs Lajost, az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnökét a járvány első hulláma alatt készült kamuvideója miatt. Szerinte a baloldal a vakcina kapcsán is folytatja a hisztériakeltést, azt folyamatosan ideológiai kérdéssé akarják tenni. Rögzítette:

a vakcina nem politikai, hanem egészségügyi kérdés, a magyar érdek pedig az, hogy minden használható vakcinát beszerezzen az ország.

A BALOLDAL SEMMIBEN NEM BÍZIK, AMI MAGYAR

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára közölte, a magyar ellenzék semmiben nem bízik, ami magyar. Példaként említette, a baloldali politikusok szerint nincs szükség arra, hogy a magyar szakemberek megvizsgálják az oltóanyagokat, helyette bízzunk meg az uniós gyógyszerhatóság döntésében.

Rétvári Bence szerint a magyar ellenzék semmiben nem bízik, ami magyar. Fotó: MTI

Közölte, a baloldal a hitelfelvételről is azt mondta, hogy várjuk meg az uniós közös hitelfelvételt, Magyarország önállóan ne vegyen fel hitelt. Ez hordozza annak kockázatát, hogy egyik ország a másik helyet fizeti vissza a hitelt – mondta. Elképesztőnek nevezte, hogyan tudják a baloldalon a járvány elleni védekezés minden szereplőjét támadni, holott támogatásra lenne szükség.

BRÜSSZELBEN A SOROS-TERVET ÉLESÍTIK

Halász János (Fidesz) közölte, miközben az uniós országok és a tagállamokban élő emberek a járvány legyőzésére koncentrálnak, Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak. Hozzátette: az Európai Bizottság legújabb migrációs akcióterve ugyanis ennek a tervnek a végrehajtása.

Halász János hangsúlyozta, hogy Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak. Fotó: MTI

A brüsszeli bürokraták továbbra is támogatják és ösztönzik a bevándorlást

– hangoztatta. Szerinte ki is mondták, hogy bevándorlókontinenssé akarják tenni Európáta balliberális bevándorláspárti erők pedig vegyes lakosságú, nyílt társadalmat akarnak, ezzel szavazóbázist építve maguknak. Elmondta, Brüsszel nyíltan üzenget azoknak az országoknak, amelyek ennek a tervnek az útjában állnak, a zsarolás része az uniós pénzek politikai feltételhez kötése is.

A bevándorlást elutasító magyar emberek a Soros-terv útjában állnak

— tette hozzá. Véleménye szerint, ha Magyarországon a Gyurcsányék vezette baloldal kerülne hatalomra, akkor az országból nagyon gyorsan bevándorlóországot csinálnának. Elmondta, a magyarok továbbra is csak a Fideszre és a KDNP-re számíthatnak a Soros-hálózat támadásaival szemben.

ÉLETVESZÉLYT JELENT A BEVÁNDORLÁS A TERRORTÁMADÁSOK MIATT

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért is felelős államtitkára szerint a migráció ügyében 2015-höz képest semmit sem javult a helyzet, életveszélyt jelent a bevándorlás a terrortámadások miatt. Felháborítónak nevezte az új brüsszeli bevándorláspárti migrációs stratégiát. A dokumentumot úgy foglalta össze: irányítani akarják a tagállami döntéseket a migrációval kapcsolatban, ez pedig birodalmi törekvés, a nyitott társadalmat támogatják, valamint Brüsszel továbbra is megszervezni és nem megállítani akarja a migrációt. Szerinte a stratégia arról is szól, hogy lakást és munkát is akarnak adni a bevándorlóknak, valamint a politikai döntéshozatalt is át akarják adni nekik.

Magyarország soha nem lesz bevándorlóország

— jelentette ki Menczer Tamás.

Forrás: MTI; Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

a PS nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Vitathatatlan 4 – videó

Teljes film magyarul: Vitathatatlan 4 Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you...

Figyelmen kívül hagyta a piros lámpát, telibe kapta a villamos az Opelt – videók

A Budapesti Autósok YouTube-csatornájára került fel az a videó, ami Nagy Lajos király útján, az Egressy út első...

Elképesztő videó: kocsi után kötötték az elakadt dorogi buszt, csúnya vége lett

Érdekes módját választottak a hóban rekedt busz kimentésének Dorogon, nem is jött össze a mutatvány. Az éjszaka folyamán lehullott...

Brutális kegyetlenséggel végezte ki, majd az ágyneműtartóba rejtette felesége holttestét a jászsági gyilkos.. – nevetséges ítéletet kapott, jogos fellebbviteli főügyészség súlyosítási indítványa..

A fellebbviteli főügyészség súlyosítást indítványoz a feleségét 130 késszúrással meggyilkoló férfivel szemben. A Szolnoki Törvényszék elsőfokú ítélete szerint a...