27.1 C
Budapest
2022. június. 30. csütörtök

Jakab Péter már nem az egyedüli büntetésbajnok – Szabó Tímea is brutális bírságot kapott Kövér Lászlótól, és Gyurcsányt is megbírságolta már a Házelnök, .. – mutatjuk, miért és mennyit!

Dátum:

Megosztás:

Na, ez már tényleg büntetéscunami! Eddig Jakab Péter Jobbik-elnök tartotta a bírságrekordot, de most a párbeszédes Szabó Tímea is felzárkózott hozzá.

9,6 millió forint: pontosan ennyi bírságot kapott a Parlament elnökétől Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke. A politikusra azért rótt ekkora bírságot Kövér László házelnök, mivel Szabó egy Fidesz-logóval összemontírozott kínai zászlót lengetett akkor, mikor a kormánytöbbség megszavazta, hogy a kínai Fudan Egyetem dél-pesti telkekre települhessen.

Íme a közel tízmilliós jelenet:

Ez az a bizonyos tízmilliós pillanat: Szabó Tímea kifeszíti a kínai zászlóval ötvözött Fidesz-logót /Fotó: MTI Ez az a bizonyos tízmilliós pillanat: Szabó Tímea kifeszíti a kínai zászlóval ötvözött Fidesz-logót /Fotó: MTI

Visszatekintésül: a kommunista állampárt által irányított Kína kiemelt intézményének számít a Fudan Egyetem, melynek campusát kívánja Budapestre telepíteni a magyar kormány. A döntés megosztotta a hazai politika életet, ezrek tüntettek a campus építés ellen, a budapesti városvezetés pedig Kínának kellemetlen nevekre változtatta az egyetemi helyszín környéki közterületek elnevezését.

Mindenki ezt olvassa most!

Magáról a büntetésről Szabó Tímea ezt írta közösségi oldalán:

‼️ Most kaptam a levelet: Kövér László 9,6 millió forintra büntetett, amiért kitűztem a Fidesz-logóval összemontírozott kínai zászlót aznap, amikor megszavazta a Fidesz, hogy a Kínai Kommunista Párt megrendelésére idetelepítik a Fudan Egyetemet!
❗Az időzítés stílszerű, hiszen ma van a Kínai Kommunista Párt 100. születésnapja. Gondoltam, hogy küldök én is valami ajándékot, de azért nem 10 milliós „meglepetésben” gondolkodtam.
❗Hiába erőlködik egyébként Kövér házmester és Orbán Viktor, nem ijedek meg, és főleg nem hátrálok meg az ország függetlenségéért folytatott küzdelmünkben!
❗Nem hagyom, hogy Orbán egy 450 milliárd forintos kínai hitellel minden magyar embert 110 ezer forinttal, minden 2 gyerekes családot közel félmillió forinttal adósítson el egy olyan kínai egyetem miatt, amely elveszi a vidéki magyar fiatalok lakhatását, ahova a magyar diákoknak évi 2,5 millió forint a tandíj, és amely a kínai titkosügynökök búvóhelye lesz!
‼️ Folytatom a küzdelmet, nem hátrálok meg! Nem adjuk az országunkat a Kínai Kommunista Pártnak!
‼️ Itt Magyarország függetlensége a tét!
✊ Mi nem vagyunk közpénzzel kitömött NER-szervezet, mi csak a ti támogatásotokra támaszkodhatunk az orbáni elnyomás és az elhallgattatás elleni harcunkban! Ha tudtok, akár csak pár ezer forinttal is támogatni minket ebben, azzal ezt a küzdelmet segítitek!
Nagyon köszönjük!
👉 Ha szeretnétek segíteni, azt az alábbi számlaszámon tehetitek meg:
➡️ Számlatulajdonnos neve: Párbeszéd Magyarországért Párt
➡️ Bankszámlaszám: 11784009-20603935-00000000
➡️ Közlemény: adomány
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „KÖVÉR 9,6 MILLIÓRA BÜNTETETT AZ IGAZSÁG KIMONDÁSÁÉRT! FIDESZ párbeszéd”

Mint emlékezetes, eddig “a legnagyobb bírságot begyűjtő parlamenti képviselő” képzeletbeli kitüntető címet eddig Jakab Péter Jobbik-elnök tudhatta magáénak, de mostantól Szabó Tímeával holtversenyben állnak. Jakabot egyetlen szóért büntették meg, annak idején ugyanis ficsúrnak nevezte a fideszeseket. A politikus akkor gyűjtést is indított a bírság kifizetése érdekében, elég szép pénz jött össze alig pár nap alatt.

Hogy kövér László újult erővel tért vissza a büntetésekhez, mutatja, hogy Gyurcsány Ferencet is megbírságolta bekiabálásaiért:

Mindenki ezt olvassa most!

Gyurcsány Ferenc kiborult: „Szégyen, hogy ilyen elnöke van a Háznak”
Kövér László bírságot szabott ki Gyurcsányra / Fotó: RAS-Archív

Kövér László bírságot szabott ki Gyurcsányra / Fotó: RAS-Archív

Pénzbírsággal büntette meg Kövér László Gyurcsány Ferencet, mert a politikus a házelnök szemébe vágta, hogy szégyen, hogy ilyen elnöke van a Háznak.

Mindenki ezt olvassa most!

Gyurcsány közösségi oldalán osztotta meg pénzbüntetésének indoklását, a közzétett dokumentumban az áll: a DK elnöke felszólítás ellenére kirívó mértékben zavarta az Országgyűlés június 14-ei ülésnapját.

“Akinek ez marad nem létező tekintélye megvédésére, annak nincs mit védenie. A Kövér nevű otromba politikai komisszár meg élvezze az utolsó hónapokat, amíg még bitorolhatja az általa megtestesített primitívség ezt a jobb sorsra érdemes közjogi posztot”

– írta bejegyzésében.

Mindeközben Szabó Tímeát is megbüntette a házelnök. A Párbeszéd Magyarországért társelnöke 9,6 milliós bírságot kapott: a gigászi büntetést pedig rótta ki a politikusra Kövér László, mert Szabó egy Fidesz-logóval összemontírozott kínai zászlót lengetett akkor, mikor a kormánytöbbség megszavazta, hogy a kínai Fudan Egyetem dél-pesti telkekre települhessen

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Putyin megüzente: ekkor tör ki a harmadik világháború

A konzervatív Washington Examiner arról ír, hogy hétfőn az egykori orosz elnök Dmitrij Medvegyev arra figyelmeztette a NATO-t, hogy...

Férfi vízilabda-válogatottunk kikapott az olasztól, legjobb esetben is az 5. helyért játszunk majd

Jól indult, de végül nem sikerült legyőzni a címvédőt. A magyar férfi vízilabda-válogatott 11–10-re kikapott az olasztól a...

Eltűnt egy 17 éves leány a Dunában.. Rendőreink nagy erőkkel keresik..

Egy 17 éves lányt keresnek a Dunában Visegrádnál. Három testvér fürdőzött a folyóban a visegrádi kompkikötőnél, a 16 éves...

Vízhiány van több Budapest-környéki településen

Lokális vízhiány esetén haladéktalanul lajtos kocsis vízellátást ígérnek. Solymáron már szükség is volt erre. Van, ahol illegális vízkivét...
facebook