21.6 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Jakab Péter a héten két fontos lépést tett meg, íme.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Először elment Szegedre, a Csillag börtönhöz, hogy megvizsgálja, beférnek-e a Fideszesek, akiket le akar csukatni, ha ő nyer..

 

Aztán pénzügyi támagatást kért a facebookon:

Ha százmillióra büntetnek, akkor sem tudnak elhallgattatni!

Íme a bejegyzése:

🙏 Mindenekelőtt köszönöm a rengeteg támogató levelet, amit küldtetek nekem.
Az orbáni világban a tolvajok azt gondolják, meg tudják akadályozni a rendszerváltást és az elszámoltatást, ha anyagilag ellehetetlenítenek.
Tévednek!
Sosem fogok meghátrálni, sosem fogom elárulni az ügyet, amiért parlamenti képviselő lettem.
Az én küldetésem az, hogy a Ti hangotok legyek! Azoké, akiket kisemmiztek, becsaptak, megaláztak, leproliztak a fideszes ficsúrok, az Orbánok, Kövérek, Rogánok rendszere. Addig nem nyugszom, amíg meg nem fizetnek a tolvajok! Addig nem állok meg, amíg vissza nem vesszük Orbán strómanjaitól az ellopott ezermilliárdokat, és vissza nem adjuk a magyar embereknek! Addig nem hátrálok, amíg valóra nem váltjuk a rendszerváltás be nem teljesített ígéretét, hogy végre elhozzuk a jólétet és a szabadságot minden magyarnak!
👉 Segítenetek kell! Csatlakozzatok hozzánk aktivistának, juttassátok el a rendszerváltás reményének hírét a legeldugodtabb falvakba is, vagy egyszerűen csak támogassatok abban, hogy a feladat nagy részét átvállaljam, és képviseljelek titeket az Ország Házában, az utcákon, a közösségi tereken.
Mert háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza, s háromszor annyi pénzt fogunk a ti segítségetekkel gyűjteni, mint amennyi büntetést Kövér elvtárs kiszabott rám.
Köszönöm, ha a „tetszik” gomb megnyomása mellett anyagilag is tudjátok támogatni, hogy álljuk a büntetéseket és támadni is tudjunk. Az országunkat már ellopták, a népünket még nem. Csak rátok számíthatunk, hogy visszavegyük azt, ami a mindannyiunké. Magyarországot!
Ide várjuk az adományodat⤵️
✅ Számlatulajdonos neve: Jobbik Magyarországért Mozgalom
✅ Bankszámlaszám: 11705008-20485643-00000000
✅ Közlemény: adomány, adományozó lakcíme
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Ha százmillióra büntetnek, akkor sem tudnak elhallgattatni! Támogass te is, hogy visszavegyük azt, ami a mindannyiunké- hazánkat: 11705008-20485643-00000000 11705008-20485643-”

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Orosz rulett, ukrán módra..

Olyat kér az ukrán elnök az EU-tól, amire még nem volt példa a történelemben, és ha az EU...

Mától még jobban kell vigyázniuk az autósoknak! Sebességellenőrzés lesz országosan!

Mostantól egy hétig fokozottan ellenőrzik a megengedett legnagyobb sebesség betartását Magyarország közútjain. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022....

Meghalt egy motoros, miután egy őzzel és autóval is ütközött

Meghalt egy motoros vasárnap este a 38-as számú főúton, Nyírtelek közelében történt balesetben, amikor egy őzzel, majd egy...

Újabb szigorítás a Mol-kutakon

Aki sokat közlekedik, mostantól bajba kerülhet. Ahogy rosszul járnak a kis robogóval közlekedők is. Mint arról médiánk is beszámolt,...
facebook