23.8 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Jakab Orbánnak a négymilliós büntetésről: Háromszor veri kenden Lúdas Matyi vissza – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

„Miniszterelnök úr, finom volt a négymilliós krumpli?”

– kérdezte saját büntetésére utalva Jakab Péter Orbán Viktortól hétfőn a Parlamentben.

A Jobbik elnöke hozzátette, akármilyen drogos partikra járnak is a fideszesek, az elmúlt húsz év legsúlyosabb büntetését mégis ő kapta egy zsák krumpliért.

Jakab Péter ezután a Szájer-botrány miatt kérdőre vonta a fideszes képviselőket.

A brüsszeli orgia szervezője azt állítja, eddig kilenc fideszes képviselő járt nála, vagyis eszerint kilenc fideszes képviselő zsarolható, és aki jó eséllyel az ország érdekével ellentétes döntéseket hozhat a munkája során. Kövér László már mondott olyat, hogy ő szánalommal tekint a nőkre. Mi a helyzet a férfiakkal? Lehet, hogy ő az egyik?

– fogalmazta meg kérdését a jobbikos politikus. Ezután felhívta a figyelmet arra, hogy a miniszterelnök még nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon, amit szerinte azért is fontos lenne elvégezni, mert akkor kiderülhetne, hogy Orbán Viktor zsarolható-e, és ha igen, akkor ki és mivel zsarolja őt. „Mivel zsarolják Önt, miniszterelnök úr” – tette fel újabb kérdését, ezúttal Orbán Viktornak.

A miniszterelnök rövid válaszában annyit mondott, megértette a kérdést, csak azt nem, hogy a Jakab Péter krumplijához mi köze lenne neki. A Szájer-ügyre nem reagált.

Jakab Péter válasza erre az volt, tudni kell, mivel zsarolható a kormányfő, mert szerinte gyanús, hogy Orbán Viktor folyamatosan támadja az Európai Uniót és közben meg ahogy fogalmazott „Kelet felé kacsingat”, orosz és kínai hitelekből finanszíroz soha meg nem térülő beruházásokat. Jakab Péter szerint nem véletlenül lett kompromisszum az Európai Unióval, azt mondta, szerinte a Szájer-botránynak van ehhez köze. A négymillió forintos büntetése miatt még megjegyezte: „háromszor veri kenden Lúdas Matyi vissza”.

Orbán Viktor erre sem válaszolt hosszan, csak megjegyezte, hogy a parlamenti képviselőkre kirótt büntetéshez neki semmi köze.

Ami az ügynököket illeti, ebben önök a legképzettebbek, mivel az önök soraiban volt orosz ügynök. Szeretném emlékeztetni önöket arra, hogy Magyarországnak az az érdekeke, hogy a világ minél több jelentős országával ne egyszerűen csak jó viszonya legyen, hanem jó üzleti kapcsolata is legyen mindenkivel.

– fogalmazott a kormányfő, aki kiemelte azt is, hogy a kormány politikája nem arra épül, hogy ellenségeket, hanem hogy barátokat gyűjtsön.

Ezért építünk bizony kínai beruházásban Belgrád-Budapest vasútvonalat, építünk bizony paksi atomerőművet, és a nyugatiakkal is építünk többek között harci vagy éppen tankgyárakat. Mindenkivel építünk, mindenkivel beruházunk, mindenkivel együttműködünk. Magyarország olyan ország, amely megengedheti magának, hogy a világban minden jelentős nagyhatalom a barátja legyen

– húzta alá Orbán Viktor.

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy férfi rohant be a metróalagútba a Blaha Lujza térnél és elvágta a torkát

Hatósági zárás miatt nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között...

Miért van egyre több pajzsmirigybeteg? Az endokrinológus válaszol

A kételkedők joggal vetik fel, hogy ez csupán látszat, hiszen a jobb diagnosztikus módszerek miatt érezzük csak, hogy...

Ukrajna részben leállította a földgáz szállítását Európába

Ukrajna bejelentette, hogy felfüggeszti a földgáz tranzitját egy olyan tranzitponton keresztül, amelyen az Oroszországból Európába szállított gáz közel...

Órák kérdése, és hivatalosan fizetésképtelen lehet Oroszország

Órák választhatják el Oroszországot a fizetésképtelenségtől, amely már a háború kitörése óta fenyegeti Moszkvát – írja a Bloomberg. Vasárnap este...