9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Izraeli tisztviselők: elképesztő luxusban élnek a Hamász vezetői

Dátum:

Megosztás:

Egyes becslések szerint a terroristacsoport éves szinten egymilliárd dollárt keres különféle pénzügyi manőverezésekkel.

Izraeli tisztviselők szerint a Hamász vezetői több milliárd dollárt halmoztak fel az évek során. Így míg Gáza lakossága szegénységben és nyomorban él, és a terrorszervezet akciója miatt háborúban áll Izraellel, addig 

a vezetők luxusban élnek Katarban.

David Atherton újságíró X-bejegyzésében arra hívta fel a figyelmet, hogy „a Gázának nyújtott nemzetközi segély évente 1 milliárd dollár, amelynek felét háborúra költik. 

Nagy részét a Hamász vezetői zsírozzák le, akik 5 csillagos szállodákban és márványozott kastélyokban élnek”.

Majd ismertette, hogy a poszthoz csatolt képen Ismail Haniyeh Hamász-vezető (jobbra) egy magánrepülőgépen látható, a Hamász más magas rangú tisztviselőivel.

Mousa Abu Marzouk, Khaled Mashal és Ismail Haniyeh vagyona állítólag egyenként 3 milliárd dollárra tehető – tette hozzá.

Twitter-post

Magyar Nemzet összeállításából az is kiderült, hogy a terrorcsoport egyes becslések szerint 

évente több mint egymilliárd dollárt keres egy olyan globális hálózaton, amely magában foglalja a kriptovalutákat, az ingatlanokat, a törvényes üzleteket, valamint a gázai lakosok megadóztatását és zsarolását. 

Ez a manőverezés a Hamászt a világ egyik leggazdagabb terrorszervezetévé tette.

Gázában halál, Katarban fényűzés

Zechariah Sharab, aki az X közösségi oldalon magát „büszke jemeni zsidóként” jellemzi, arról tett nemrég közzé egy videót, hogy míg a Hamász azt hirdeti, hogy „büszkék a gázai mártírjaikra”, addig a terrorszervezet vezetője Katar fővárosában, Dohában egy luxuslimuzinból „csúszik ki” egy kiadós vacsora után testőrök kíséretében.

A Magyar Nemzet cikkében megjegyezte, hogy Katar nemrég kijelentette, 

a háború után újragondolja kapcsolatait a Hamásszal.

Videó

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...