6.9 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Izrael közzétette a Hamász terroristák lehallgatott telefonbeszélgetését a kórház elleni támadásról – és az elmúlt 24 óra legfontosabb nemzetközi hírei..

Dátum:

Megosztás:

  • Rakétatalálat érte az Al-Ahli Arabi Baptista Kórházat Gázában. A támadásban legalább 500-an meghaltak.
  • Az izraeli hadsereg szerint az Iszlám Dzsihád nevű terrorszervezet eltévedt rakétája okozta a pusztítást.
  • Az eset miatt Mahmúd Abbász palesztin elnök lemondta a tervezett találkozóját Joe Biden amerikai elnökkel.
  • A kórház lebombázása miatt zavargásokba torkolló tüntetések törtek ki a Közel-Keleten.
  • Eközben 22 arab ország szólított fel azonnali tűzszünetre Gázában.
  • A keddi nap történéseiről itt olvashat.

21:11

24.hu

Az USA megvétózta az ENSZ humanitárius tűzszünetről szóló határozattervezetét

Megvétózta az Egyesült Államok az ENSZ Biztonsági Tanácsában (BT) benyújtott azon határozattervezetet, amely humanitárius tűzszünet elrendelésével biztosítaná a segélyszállítmányok eljutását a Gázai övezetbe. A szerdai szavazás során a benyújtott dokumentumot a BT tizenkét tagja támogatta, Oroszország és Nagy-Britannia tartózkodott, az Egyesült Államok pedig nemmel szavazott.

A dokumentumban felszólítják Izraelt, hogy vonja vissza a gázai civilek és az ENSZ segélymunkásai számára kiadott parancsot, miszerint vonuljanak az övezet északi részéből a délibe, és elítélik a Hamász palesztin iszlamista szervezet terrortámadásait. Elítélik továbbá a civilek elleni erőszak és az ellenségeskedés minden formáját, az összes terrorcselekményt, és túszaik feltétel nélküli szabadon engedésére szólítják fel a Hamászt.

Linda Thomas-Greenfield amerikai ENSZ-nagykövet a szerdai szavazás után közölte: Joe Biden amerikai elnök jelenleg a régióban folytat diplomáciai egyeztetéseket, amire jelen esetben hatalmas szükség van.

Bírálatot fogalmazott meg a dokumentummal kapcsolatban, amiért az nem említi meg Izrael jogát az önvédelemhez.

 Tor Wennesland, az ENSZ közel-keleti megbízottja az Izrael és a Hamász fegyveresei közti konfliktus kiterjedésének veszélyére figyelmeztette szerdán a Biztonsági Tanácsot.

Attól tartok, hogy egy mély és veszélyes szakadék szélén állunk, amely nemcsak az izraeli-palesztin konfliktus jövőjét változtathatja meg, hanem az egész Közel-Keletét is

– mondta a megbízott a tizenöt tagú testülethez intézett szerdai videóüzenetében. A benyújtott dokumentum elfogadására kiírt szavazást kétszer is elhalasztották. A tanács tagjai korábban két orosz módosító indítványt is elutasítottak, amelyek a humanitárius tűzszünet elrendelését, továbbá a civilek és a civil célpontok elleni támadások elítélését tartalmazták.

António Guterres ENSZ-főtitkár szerdán azonnali tűzszünetre szólította fel a feleket a humanitárius segélyek Gázába való eljuttatása és a túszok szabadon bocsátása érdekében.

Izrael az elmúlt héten a Gázában élő lakosság közel felét, mintegy 1,1 millió ember kitelepítését rendelte el a Hamász támadásaira válaszként tervezett szárazföldi offenzíva előtt.

Izrael a Hamász október 7-én végrehajtott támadása óta teljes ostrom alatt tartja Gázát és a terrorszervezet megsemmisítését tűzte ki céljául.

(MTI)

21:04

24.hu

Erdogan szerint népirtással ér fel a gázai kórház elleni támadás

Recep Tayyip Erdogan török elnök ismételten elítélte szerdán a gázai kórház elleni, többszáz emberéletet követelő támadást, kijelentve, hogy az népirtással ér fel. Az X (korábban Twitter) közösségi platformon közzétett legfrissebb bejegyzésében arról nem írt, hogy kit tart felelősnek a keddi támadásért.

Tegnap a mészárlás a Gázai övezetben új szintre lépett az Al Ahli kórház elleni förtelmes támadással

– írta.

Elítélem a támadás elkövetőit, mert az felér emberiesség elleni bűncselekménnyel és a Gázai övezet lakói elleni népirtással

– tette hozzá anélkül, hogy a Hamász palesztin iszlamista szervezetre vagy Izraelre mutatott volna. A Hamász és Izrael egymást vádolja a történtekért.

Mindazonáltal Erdogan a nap folyamán – szintén az X közösségi oldalon – álhírnek nevezte Izrael azon állítását az esettel kapcsolatban, miszerint az Iszlám Dzsihád nevű palesztin szélsőséges szervezet eltévedt rakétája okozta a tragédiát.

A kormányzó Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) háromnapos nemzeti gyászt hirdetett a súlyos támadás miatt. A török kormány nemrég közölte, hogy megbeszéléseket folytat a Hamásszal az Izraelből elhurcolt emberek szabadon engedése végett.

18:25

24.hu

Izrael segélyt enged be Gázába

Izrael engedélyezi Egyiptomnak, hogy korlátozott mennyiségű humanitárius segélyt szállítson a Gázai övezetbe – közölte Benjámin Netanjahu hivatala. A döntést az Izraelbe ma látogató amerikai elnök, Joe Biden kérésére hagyták jóvá – áll a közleményben.

Biden követelésének fényében Izrael nem akadályozza meg az Egyiptomból érkező humanitárius segélyszállítmányokat mindaddig, amíg csak élelmiszerről, vízről és gyógyszerről van szó a Gázai övezet déli részén élő civil lakosság számára.

Izrael hangsúlyozza, mindaddig nem enged humanitárius segélyt a területéről a Gázai övezetbe, amíg a túszokat szabadon nem engedik.

15:31

24.hu

Biden: Az adatok szerint „egy másik csapat”, nem pedig Izrael volt felelős a kórházi robbantásért

A Reuters hírügynökség tudósítása szerint az Izraelben tartózkodó Joe Biden amerikai elnök azt mondta, az Egyesült Államok védelmi minisztériuma által közölt adatok alapján egy „másik csapat”, nem pedig Izrael a felelős a gázai kórházat ért légicsapásért, amelyben a gázai egészségügyi minisztérium szerint 471-en haltak meg.

14:37

24.hu

471 palesztin halt meg a gázai kórházat ért légicsapásban

A gázai egészségügyi minisztérium közleménye szerint 471 palesztin halt meg és több mint 314-en megsebesültek a Gázai övezet északi részén található Al-Ahli al-Arabi kórházban a tegnap esti légicsapás következtében.

A Reuters jelentése szerint a kórház szóvivője a bombázást „izraeli mészárlásnak” nevezte.

A palesztinok egy izraeli légicsapást okolnak a kórházban történt robbantásért. Izrael azonban azt állítja, hogy a robbanást a Palesztin Iszlám Dzsihád fegyveres csoport sikertelen rakétakilövése okozta. A csoport ezt tagadta.

(Guardian)

HIRDETÉS

13:09

Nőtt a halálos áldozatok száma Gázában

Az október 7-e óta eltelt 11 napban, mióta Izrael megkezdte a Gázai övezet elleni légitámadásokat mintegy 3300 ember vesztette életét a térségben – közölte a palesztin egészségügyi minisztérium. A sebesültek száma 13 000-re nőtt.

Az izraeli oldalon a Hamász támadásaiban 1300-an haltak meg, és legalább 199 embert ejtettek túszul.

(BBC)

11:51

Mázsár Tamás

Újabb Hamász-felhíváshoz köthető gyűlést tiltott meg a rendőrség

A Hamász felhívásához köthető újabb gyűlést tiltott meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). A BRFK police.hu oldalon megjelent szerdai közlése szerint, egy magánszemély jelentette be, hogy az Izrael és a Hamász terrorszervezet között folyó fegyveres harc kapcsán pénteken Budapest II. kerületében gyűlést kíván tartani.

A főkapitányság a gyülekezési jogról szóló törvény alapján megtiltotta a gyűlés megtartását, „mert az a közbékét és a jelenlévők biztonságát is veszélyeztetné”. A BRFK felhívja a figyelmet, hogy a betiltott gyűlésen történő részvétel szankciót von maga után – áll a közleményben.

11:24

Mázsár Tamás

Evakuálták Olaf Scholz gépét az izraeli repülőterén

Rakétatámadások miatt ki kellett üríteni Olaf Scholz német kancellár gépét kedd este az izraeli Ben Gurion repülőtéren – írja a Politico.

A közösségi oldalakon közzétett képek és videók azt mutatják meg, hogy az utasoknak sietve kellett elhagyniuk a gépet, és a kifutópályára feküdniük. Scholz a hírek szerint nem feküdt le a kifutópályára, a német kancellárt gyorsan autóba ültették, majd elhajtottak vele a repülőtér központi épületéig, amelynek óvóhelye is van.

MICHAEL KAPPELER / POOL / AFPA német kancellár kíséretének tagjai a kormánygép evakuálásának pillanataiban az izraeli Ben Gurion repülőtéren 2023. október 17-én.

A biztonsági emberek néhány percen belül átvizsgálták a német gépet, ezt követően Olaf Scholz és stábja visszaülhetett, majd Kairóba repültek. A kancellár kedden Izraelbe látogatott, hogy kifejezze szolidaritását a Hamász terrortámadása után, és enyhítse a feszültséget a térségben.

11:22

Biden a gázai kórház elleni támadásról: Úgy tűnik, hogy a másik csapat volt

Szerda délelőtt megérkezett Izraelbe Joe Biden amerikai elnök, akit Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök és Jichák Hercog államelnök fogadott a tel-avivi Ben Gurion repülőtéren.

Később közös sajtótájékoztatót tartott Netanjahuval. – Itt akartam lenne. Azon egyszerű oknál fogva, hogy Izrael és a világ népei tudják, hogy az Egyesült Államok kinek az oldalán áll – kezdte beszédét Biden, majd kitért a gázai kórház elleni rakétatámadásra.

Mélységesen elszomorít és felháborít a tegnapi gázai kórházban történt robbanás. A bizonyítékok alapján, melyeket eddig láttam, úgy tűnik, hogy a másik csapat volt, nem önök. De nagyon sok ember van, aki erről nincs meggyőződve, ezért sok mindent kell még tennünk

– jelentette ki Biden.BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

Kitért a Hamász által elkövetett atrocitásokra is. Mint mondta, „a Hamász olyan atrocitásokat követett el, melyek mellett a Hamász majdhogynem racionálisnak tűnik”.

Azt is szem előtt kell tartanunk, hogy a Hamász nem képviseli a palesztin népet egészét, és csak szenvedést hozott rájuk

– tette hozzá az amerikai elnök.

Netanjahu kijelentette, hogy az egész civilizált világnak össze kell fogni a Hamász ellen.

(BBC)

10:06

Az izraeli külügy közzétette a Hamász terroristák lehallgatott telefonbeszélgetését az Al-Ahli kórház elleni támadásról

Az IDF tagadja, hogy ők indítottak rakétatámadást a gázai Al-Ahli kórház ellen. Korábban közölték, hogy ezt egy lehallgatott telefonbeszélgetés is igazolja. Az izraeli külügyminisztérium most a nyilvánosság elé tárta a hangfelvételt, melyen a Hamász terroristái arról beszélnek, hogy az Iszlám Dzsihád egyik eltévedt rakétája okozta a katasztrófát.

Videó

Az állítólagos terroristák arról beszélnek, hogy a kórháznál talált repeszek helyi rakétából származnak, melyet az Iszlám Dzsihád nevű terrorszervezet indított egy kórházhoz közeli temetőből. A rakéta azonban gellert kapott, és a kórházba csapódott.

A felvétel hitelességét független fél nem ellenőrizte.

(The Guardian)

HIRDETÉS

09:34

Izrael humanitárius övezetet hoz létre a Gázai övezet déli részén

Izrael humanitárius övezetet hoz létre az övezet déli, tengerparti részén a Gázai övezet északi részéről elmenekülők részére – jelentette a katonai szóvivő szerdán.

Az izraeli hadsereg (IDF) továbbra is arra szólítja fel az övezet északi részének civil lakosságát, hogy meneküljenek a Vádi Gáza folyón túli, déli területekre, ahol Al-Mavasziban segélyekkel várja majd őket egy humanitárius zóna.

A hadsereg közleménye szerint a nemzetközi humanitárius segélyeket szükség esetén a Hán-Junisztól nyugatra eső területre irányítják. A hét eleje óta a Gázai övezet északi része lakosainak százezrei költöztek délre az izraeli hadsereg felszólítása nyomán.

Egyelőre nem világos, hogy Izrael miként és mikor engedélyezi a segélyek bejuttatását az övezetbe, ugyanis korábban ezt összekötötték az Izraelből a gázai övezetbe hurcolt mintegy kétszáz izraeli fogoly számára nyújtott humanitárius lépésekkel.

John Kirby, a Fehér Ház nemzetbiztonsági szóvivője Joe Biden amerikai elnök szerdai izraeli látogatása előtt azt mondta, hogy az Egyesült Államok „közel áll a megállapodáshoz Egyiptommal a humanitárius segélyek Gázába történő átadásáról.” Azt is közölte, hogy az amerikai kormány továbbra is kapcsolatban áll Izraellel a civilek védelmének fontosságát illetően.

(MTI)

09:21

Katonai szóvivő: A terroristák Izrael elleni alaptalan vádjai gerjesztik a feszültséget a régióban

A média tudósítását bírálta Daniel Hagari, az izraeli hadsereg szóvivője. Úgy látja, a gázai kórház elleni támadásról szóló beszámolók a Hamász hazugságait terjesztik, ráadásul néhány címlapot az IDF tájékoztatása után sem korrigáltak.

Megértem a rendkívüli hírek utáni sóvárgást, de remélem, mindannyian egyetértenek velem abban, hogy mindig a pontos és a hiteles tájékoztatás az első. Az IDF a nemzetközi joggal összhangban cselekszik. Összefoglalva, ez az incidens is arról árulkodik, hogy a terroristák Izrael elleni, hamis és alaptalan állításai hogyan terjedhetnek el, és hogyan gerjeszthetik a feszültséget a térségben

– vélekedett Hagari.GIL COHEN-MAGEN / AFP

Kedden ötszázan vesztették életüket, miután egy rakéta csapódott egy kórházba Gázavársoban. Az IDF tájékoztatása szerint az Iszlám Dzsihád egy eltévedt rakétája okozta a katasztrófa, miközben a terrorszervezet Izraelre mutogat.

(The Guardian)

09:05

Mázsár Tamás

Szijjártó: 15 magyar tartózkodik a Gázai övezetben, valamennyien épségben vannak

A Gázai övezetben jelenleg 15 magyar állampolgár tartózkodik, akikkel továbbra is folyamatosan kapcsolatban vagyunk, kollégáink naponta többször beszélnek velük és családtagjaikkal telefonon – olvasható Szijjártó Péter Facebook oldalán. 

Diplomatáink legutóbb ma reggel alig egy órája győződtek meg arról, hogy valamennyien épségben vannak, még a rendkívül nehéz körülmények ellenére is. A tel-avivi és kairói nagykövetségeink szorosan együttműködnek, és valamennyi nemzetközi partnerünkkel folyamatos kapcsolatban vagyunk annak érdekében, hogy az állampolgárainknak lehetősége nyíljon biztonságban elhagyni az övezetet. Ennek feltételei azonban jelenleg nem adottak

– derül ki a külügyminiszter oldaláról.

08:57

ENSZ-főtitkár: A Hamász támadása nem igazolhatja a palesztin nép kollektív büntetését

António Guterres ENSZ-főtitkár szerdán úgy fogalmazott, hogy elszörnyedt a gázai kórház ellen kedden elkövetett, több száz áldozatot követelő rakétatámadás miatt, amelyet egyúttal határozottan elítélt.

Guterres az Egy övezet, egy út kezdeményezés (BRI) pekingi csúcstalálkozójának megnyitó ünnepségén leszögezte, hogy elítéli a Hamász október 7-én Izraelben elkövetett, civilek ellen elkövetett atrocitásait, ám úgy vélte,

ezek a támadások nem igazolhatják a palesztin nép kollektív büntetését.

PEDRO PARDO / AFP

(MTI)

08:41

IDF: újabb két Hamász parancsnokkal végeztek az izraeli légicsapások

Újabb két Hamász-parancsnokot öltek meg a Gázai övezetben. Az IDF közlése szerint egyikük Muhammad Awdallah, a Hamász irányított páncéltörő-rakétacsapatának vezére volt, másikuk Akram Hijazi, a Hamász haditengerészeti erőinek parancsnoka.

Emellett csapást mértek a Hamász parancsnoki központjaira, állomáshelyeire, rakétakilövő pontokra, valamint a katonai infrastruktúrára, beleértve az alagútrendszereket.

Videó

07:56

Azonnali tűzszünetet követelnek az arab országok

Azonnali tűzszünetet követel Gázában az ENSZ arab csoportja, a legalább 500 halálos áldozatot követelő kórház elleni támadás után.

Rijád Manszúr palesztin küldött elmondta, hogy a 22 arab országot megdöbbentette a támadás, és egységesen követelik a humanitárius segélyek azonnali eljuttatását Gázába, valamint a palesztinok „erőszakos kitelepítésének” megakadályozását. Mint mondta, ezután a „mészárlás” után csakis az azonnali tűzszünet és az élet megmentése lehet a legfontosabb cél.

SELCUK ACAR / ANADOLU / AFPRijád Manszúr palesztin küldött és az ENSZ arab csoportjának képviselői 2023. október 13-án a szervezet New York-i székházában.

(The Guardian)

07:30

Forrong a Közel-Kelet a gázai kórház lebombázása után

Több száz tüntető dulakodott a libanoni biztonsági erőkkel Bejrút Awkar nevű külvárosában, az amerikai nagykövetség előtt. A tüntetők köveket dobáltak a követségre és felgyújtottak egy közeli épületet. A zavargások azután törtek, hogy a Gázavárosban rakétatalálat ért egy kórházban. A támadásban legkevesebb ötszázan meghaltak.

Az eset után az egész Közel-Keleten tüntetések kezdődtek: Libanon fővárosában a Hezbollah nevű terrorszervezet hívta utcára a tüntetőket. A rendőrség több alkalommal könnygázt vetett be ellenük: az AFP helyszíni tudósítója szerint azt skandálták „halál az USA-ra”, „halál Izraelre”. Bejrútban a francia nagykövetség előtt is demonstráltak.

ANWAR AMRO / AFPEgy pillanatkép a bejrúti francia nagykövetség előtti tüntetésről.

Jordánia fővárosában, Ammánban tüntetők megpróbálták megrohamozni az izraeli nagykövetséget.

A rendőrség könnygázzal oszlatta szét a több ezer összeverődött tüntetőt, akik a Hamászt támogató jelszavakat skandáltak, és azt követelték, hogy a kormány zárja be a nagykövetséget, és törölje az Izraellel kötött békeszerződést.

Irán fővárosában, Teheránban több száz tüntető gyűlt össze a brit és a francia nagykövetség előtt szerdán kora reggel. „Halál Franciaországra és Angliára” – kiabálták a tüntetők, és tojásokkal dobálták meg a külképviseletek falait. Teheránban ezzel egyidőben több ezer ember demonstrált a Palesztina téren is.

Emellett demonstrációkat tartottak Líbiában, Marokkóban, Irakban és Jemenben is.

A Gáza melletti másik, megszállva tartott palesztin területen,

Ciszjordániában több településen is zavargásokba torkolló tüntetések voltak.

A palesztin biztonsági erők Rámalláhban könnygázt és kábító gránátokat vetettek be, hogy szétoszlassák a köveket dobáló tüntetőket, akik Mahmúd Abbász palesztin elnököt szidalmazó rigmusokat is skandáltak. Jelentések szerint összecsapások törtek ki a palesztin biztonsági erőkkel a ciszjordániai Náblusz, Tubász és Dzsenin városokban is. Ezek azok a települések, ahol az év elején nagyszabású katonai műveleteket hajtott végre Izrael.

(The Guardian)

06:58

IDF: A hadsereg lehallgatásai azt igazolják, hogy az Iszlám Dzsihád rakétája találta el a kórházat

Legalább 500 halálos áldozata van az Al-Ahli Arabi Baptista Kórházat ért légicsapásnak, közölte tegnap a gázai egészségügyi minisztérium, megjegyezve, hogy még több száz áldozat lehet a romok alatt. A kórház támadását nem előzte meg semmilyen jelzés. Később az izraeli külügyminisztérium közölte, hogy nem izraeli rakéta csapódott a kórházba.

Daniel Hagari, az Izraeli Védelmi Erők (IDF) szóvivője az újságíróknak tartott tájékoztatót az ügyben. Elmondta, hogy a hadsereg radarja a gázai kórházban történt a robbanással egyidőben jelzett rakétakilövést. Emellett az IDF a terrorcsoportok közötti kommunikációt is lehallgatta. A beszélgetés arra utal, hogy az Iszlám Dzsihád lőtte ki a rakétákat.

Mint mondta,

az Al-Ahli Baptista Kórháznál történt robbanás idején az izraeliek nem hajtottak végre légi-, szárazföldi vagy tengeri támadást a térségben.

Hagari a sajtótájékoztatón izraeli katonai drónok által készített légi felvételeket is megosztott. Értékelése szerint a felvételeken olyan detonáció látható, amelyet az izraeli bombák eleve nem tudnak okozni. – Ráadásul a robbanás az épület parkolójában történt – állapította meg Hagari.

Eközben a hadsereg közleményben írt arról, hogy

a háború kezdete óta a terrorcsoportok által Izraelre kilőtt mintegy 450 rakéta landolt a Gázai övezetben.

A szintén Gázában működő, szélsőséges Iszlám Dzsihád tagadja, hogy ők lőtték volna ki a kórházba csapódó rakétát. Úgy vélik, ezzel csak Izrael próbálja hárítani a felelősséget a brutális mészárlásért.

A becsapódásról több felvételt is közöltek:

Videó

Videó

Videó

(Times of Israel)

Izraeli nagykövet: A kibucokban dolgozó palesztinok adhatták ki az információkat a terroristáknakKifinomult volt a terroristák technikája, például elvakították a határon lévő digitális kamerákat, pedig ez egy olyan rendszer, hogyha a kamera gyanúsat lát, lőni kezd – ezt mondta Izrael

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Rendőreink ismét a drónok segítségével tetemes közlekedési szabálysértést tudtak felderíteni..

A berettyóújfalui rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a 42-es és a 47-es főúton. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a 42-es...

Az újjáépített Bucsára rá sem lehet ismerni

Ukrajna 22 megyéjében 600 ezer emberhez jut el a magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítsége. Az elnök-igazgató Lehel László az...

Átadták Alekszej Navalnij holttestét az édesanyjának

Az orosz ellenzéki vezető a távoli sarkvidéki Szalehárd város börtönében kilenc nappal ezelőtt váratlanul halt meg. Navalnij özvegye, Julija...

Egy nagyon megható film a mindennapos küzdeni akarásról és küzdelemről – A boldogság nyomában – videó

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár...