14.1 C
Budapest
2023. április. 1. szombat

„Ízlik, finom?” – Arra kényszerített egy kisdiákot egy tanár, hogy szappannal mossa ki a száját – videó

Dátum:

Megosztás:

Egy édesanya arról számolt be a Fókuszban, hogy ötödikes gyermekét arra kényszerítette egy pedagógus, hogy szappannal mossa ki a saját száját.

Az eset tavaly októberben történt, a napközis tanár ellen megtörtént a feljelentés, s a rendőrség azóta is vizsgálja az esetet.

Fülöp Attiláné Orsolya a Fókusz riportjában azt mondta, a fiát a napközis pedagógus arra szólította fel, hogy szappannal mossa ki a száját.

Fölvitte a fiamat a tanári vécébe, ahol bele kellett nyomnia a szájába a szappant, miközben kérdezte tőle, hogy ízlik, finom?– mesélte az édesanya, aki szerint azóta sem értik, mit követhetett el a gyermek 2022. október 13-án, hogy ilyen büntetést kapott.

A gyermek azt mesélte az édesanyjának, hogy amikor ez történt, az udvarról éppen mentek fel az osztályterembe, s egy másik gyermek elkezdte bosszantani.

– A kisfiam többször rászólt, az osztálytársai is tanúsítják, hogy „ne piszkáljálj, ne fogdosd a nyakam”, de a kislány nem hagyta abba. Ekkor elhagyta a kisfiam száját két csúnya szó, amit a napközis tanár meghallott” – nyilatkozta a szülő, majd hozzátette: ekkor vitte fel a fiút a tanár a mosdóba.
A fiatal nem akarta elmesélni otthon a történteket, így az anyukája nem is tudta volna meg, ám a gyerek egyik osztálytársa hangüzenetben tudatta az édesanyával, hogy mit csinált a tanár. Ezután mesélte el a gyermeke, hogyan büntették meg, ráadásul – mint elmondta – egy másik pedagógus is volt a mosdónál, aki tanúja lehetett a történteknek, ám nem tett semmit. Az édesanya azonnal felhívta a tanárt, megkérdezve, mi történt.

„Azt mondta, igen, és el fogja mondani a rendőröknek” – mesélte az asszony.

A nő azonnal feljelentette a tanárt, és úgy tudja, az illetőt már kihallgatta a rendőrség. Ennek ellenére nem nyugodott bele a történtekbe.

„A kisfiamat ki kellett vennem a napköziből, s kérvényeztem, hogy kerüljük a személyes kontaktust. Ez a tanár pedig azóta is ott van” – nyilatkozta az aggódó szülő.

Fülöp Attiláné Orsolya azt nyilatkozta, hiába telt el három hónap, a fia nem tudta feldolgozni a történteket, és elvesztette a bizalmát a felnőttekben. Ráadásul sokkal nehezebben koncentrál a történtek óta, plusz nem alszik jól. Eddig ötös tanuló volt, ám a tanulmányi átlaga is rosszabb lett valamivel, már becsúszott pár négyes is.

Az RTL Klub Híradója felkereste az iskolát, de az igazgató a nyomozásra hivatkozva visszautasította a válaszadást. A gyermeket a szülei szeretnék másik iskolába adni, de még nem találtak megfelelőt.

blikk.hu

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoi[email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Balaton kontra Horvátország: itthon még mindig olcsóbban eszünk

A megkérdezett szakértő (de mi is tudjuk, tapasztaltuk) szerint az éttermi árak az azonos kategóriájú létesítményekben 40-45 százalékkal...

Ebben nem lesz köszönet: lesújt az időjárás erre az országrészre

Továbbra se lesz hozzánk kegyes az időjárás, sőt most tombolja ki magát csak igazán. Mutatjuk, hogy hol lesz...

Helyszíni videó: meghalt a férfi, aki lezuhant a Margit hídról – videó! (18+)

A tragédiát többen is láthatták. A legfrissebb hírek itt! Meghalt az a férfi, aki szerdán lezuhant a Margit híd szigeti...

A tetejére borult egy autó az M3-as autópályán

A balesetet követően a leállósávban haladt a forgalom... A katasztrófavédelem oldalán arról számoltak be, hogy a tetejére borult egy gépkocsi...