16.1 C
Budapest
2023. március. 25. szombat

Itthon is hozzá kell szokni a megerősített rendőri jelenléthez

Dátum:

Megosztás:

forrás: MTI

Ezt Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója mondta az ATV kereskedelmi csatorna műsorában.

 Itthon is hozzá kell szokni a megerősített rendőri jelenléthez

Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ (TEK) főigazgatója szerint hozzá kell szokniuk az embereknek Magyarországon a megerősített rendőri jelenléthez, amely „hosszabb ideig” fennmaradhat.

Hajdu János, akit az ATV kereskedelmi csatorna műsorában kérdeztek csütörtök este, elmondta: azt gondolja, hogy „hozzá kell szoknunk” ahhoz a megerősített rendőri jelenléthez, amelyet az állampolgárok is láthatnak Budapest főbb csomópontjain (a többi között bevásárlóközpontoknál, busz- és vasúti pályaudvaroknál).

Hozzátette ugyanakkor: hogy ez állandósul-e, a belügyminiszter terrorfenyegetettségi fokozattal kapcsolatos döntésétől függ, de „tart tőle”, hogy a megerősített rendőri szolgálatnak „hosszabb ideig” fenn kell maradnia.

Arra kérdésre, hogy a magyar muszlim közösségben lehet-e foganatja az Iszlám Állam terrorszervezet propagandájának, Hajdu János válaszában kijelentette: „eléggé szerencsés” Magyarország. A magyar muszlim közösség esetében „higgadt, nyugodt közösségről” van szó, nem látnak semmi olyat, ami radikalizációhoz vezetne, nem hallanak radikális hangokat jelenleg – közölte a TEK főigazgatója.

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Esti torna – videó

Egész héten tornásztunk, ma még lesz 16 perc, de a vasárnap szabad, .. holnap pihenünk! Átmozgató torna időseknek! -...

Esti mese – videó

Zelk Zoltán: Mese a legokosabb nyúlról - videó   Hirmagazin.eu

Mai filmünk: Mark Wahlberg főszereplésével – Orvlövész – videó

Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) mesterlövész korábban a tengerészetnél szolgált, majd örökre hátat fordított a munkájának, miután árulás...

Azonnal frissítsd a Google Chrome-ot! Veszélyes hibákat találtak az alkalmazásban! A jelszavak is veszélyben lehetnek!

A Google figyelmeztetést adott ki a Chrome-felhasználónak, mert veszélyes biztonsági hibákat találtak a rendszerben. A szakértők összesen hét olyan...