11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeÉletmódÉletmód hírekItt vannak az egy éves lakásbiztosítási kampányról minadzok a tények, amit tudni...

Itt vannak az egy éves lakásbiztosítási kampányról minadzok a tények, amit tudni illik!

Az április 1-jétől 2025. március 31-ig tartó lakásbiztosítási kampány már most felkeltette az ügyfelek érdeklődését. A kormány kezdeményezése lehetőséget ad arra, hogy a lakásbiztosítással rendelkezők ingyenesen felülvizsgálják és újraköthessék szerződéseiket, függetlenül attól, hogy mikor van a szerződésük évfordulója. A kampány célja a biztosításpiaci verseny fokozása és a lakosság számára kedvezőbb feltételek biztosítása.

A magyarországi biztosítókat két kategóriába lehet osztani:

  1. Régi nagy hagyományokkal rendelkező biztosítók: Ők az állami biztosítóktól örökölték az ügyfélállományukat.
  2. Új, régóta Magyarországon működő társaságok: Ezek a biztosítók szeretnének minél több ügyfelet megszerezni a nagyok köréből.

A kampány hatására a fogyasztóbarát otthonbiztosítások egyre fontosabb szerepet kapnak. Az MNB-nek ez a terméke még az ügyfelek számára is újdonság a piacon. Az otthonbiztosítások olyan elemeket tartalmaznak, amelyek arra kényszerítik a biztosítókat, hogy szabadabb mozgásteret vagy több szolgáltatást nyújtsanak az ügyfeleknek. A kampány első pár napjában már 22 százalék arányban választották ezt a lehetőséget, ami azt mutatja, hogy a piac megmozdulhat.

A kampányhoz válassz magadnak biztosítótársaságot!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem