17.4 C
Budapest
2022. május. 25. szerda

Itt vannak a részletek Harry herceg esküvőjéről – A palota minden tervet elárult

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Harry herceg nagy napjának is megadják a módját. A Kensington-palota hivatalos közleményt adott ki Harry herceg és Meghan Markleesküvőjének részleteiről. Magyar idő szerint május 19-én 13 órakor kel majd egybe az ifjú pár, Justin Welby canterbury-i érsek adja őket össze.

Mesés esküvő lesz

Miután kimondta Harry és Meghan az igent a Szent György-kápolnában, a frissen házasodott pár lovashintóba száll, a járművel pedig végigmennek Windsor utcáin, így az alattvalók is láthatják a szerelmeseket, majd ezután a windsori kastélyba térnek vissza.

Ezután a kastély Szent György-termében tartanak fogadást, ahol a párnak gratulálhat majd személyesen is a násznép. Később, az esti órákban Károly herceg egy privát fogadást rendez az ifjú pár és a közeli családtagok és barátok számára.

Megvan, milyen nászajándékot szeretne Harry és Meghan Markle – Nem magukra gondoltak.

Az adományozásra sarkallja a násznépet Harry herceg és Meghan Markle.

Harry herceg és Meghan Markle nagy napját már rengetegen várják, emiatt nap mint nap újabb információk derülnek ki a leendő házaspár esküvőjéről.

Most a királyi családhoz közel álló forrás azt kotyogta ki a Daily Mailnek, hogy milyen nászajándékra vágyik a pár.

Harry herceg bátyjához, Vilmos herceghez hasonlóan nem szeretné, ha az esküvője napján különféle luxusajándékokkal lepné meg őt és kedvesét a násznép.

A drága holmik helyett azt szeretné, ha a jótékonysági munkáját segítenék a vendégek. Így úgy tűnik, a házasulandó herceg menyasszonyával testvére és Katalin hercegnényomdokaiba lép.

Amikor Vilmos herceg házasodni készült Katalinnal még 2011-ben, egy külön esküvői ajándékalapot hoztak létre.

Több mint egymillió font – több mint 348 millió forint – gyűlt össze, ezt az összeget 26 különböző alapítványnak utalták át végül.

Forrás: Femina

Képek: Twitter

 

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

3 érv, hogy miért a faktoringot érdemes választanod vállalkozóként

2022-ben talán minden eddiginél fontosabb, hogy vállalkozóként alternatív pénzügyi megoldásokat is eszköztárunkba emeljünk. A vállalkozói hitelek egyre drágábbak, és...

Rendkívüli bejelentés: Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány – videó

Háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/505480614638923 Facebook Hirmagazin.eu

Kidobták a szülei, ezért akart öngyilkos lenni a fiú Margit-hídon

Fináncz Dominik szerda délután munka után sétált hazafelé, amikor meglátta a Margit híd korlátjába kapaszkodó fiatalt. Zsigereiben érezte, hogy...

Kevesebb és drágább lesz idén a hazai görögdinnye: akár 40 százalékkal is többet fizethetünk érte, mint tavaly

Az importverseny viszont idén várhatóan valamivel kevésbé szorítja majd a hazai dinnyetermelőket, hiszen az extrém magas üzemanyagárak miatt...