-1.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Itt aztán megéri dolgozni: ennyi pénzt keresnek a bolti dolgozók

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nem minden üzletlánc tünteti fel a hirdetésében, mennyi bért is tud fizetni a jelentkezőnek, de akadnak azért olyan boltok is, amelyek nem árulnak zsákbamacskát.

A Blokkk.com készített most egy összeállítást, amiben részletesen leírták – egyenként megvizsgálva, egyes munkakörökre lebontva az áruházláncok bérezését –, milyen eltérések lehetnek.

Mint a felmérésből kiderült, a legtöbbet az Aldi dolgozói kapják: egy kezdő alkalmazott a bruttó 310 ezer forintot is hazaviheti. Csakhogy ez napi 8 órás munkakörben kereshető meg, míg az állásajánlatukban többnyire részmunkaidős munkaköröket hirdetnek meg. A portál szerint az Aldit követően a Lidl kezdő fizetése a legjobb, ahol havi 267-287 ezer forintot is megkereshető.

A Tesco esetében nagyobb különbségek is vannak, amiket a bolt elhelyezése és a munkakör is befolyásol. Míg egy budapesti frissárupultos kezdő fizetése 213 ezer forint, addig Vecsésen a pékek megkereshetik a 277 ezer forintot is.

A Spar dolgozói szerepelnek a táblázat legalján: nekik körülbelül 252 ezer forint kezdő fizetést adnak, amihez biztosítanak a dolgozóknak 13. havi fizetést és bérkiegészítést is.

A kereskedelmi szektorban az elmúlt három év alatt csaknem 50%-kal emelkedtek meg a fizetések.

További részletesebb információk a Blokkk.com kiskereskedelmi portálon olvashatók.

Forrás: Blikk.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...