33.5 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Itt az emberek véleménye: Nem akarják, hogy Karácsony lezárja a rakpartot

Dátum:

Megosztás:

Hurrikánszerű vihart kavart a főpolgármester vasárnapi Facebook-posztja, amelyben a pesti alsó-rakpart autók előli lezárását próbálta egy közvélemény-kutatással indokolni.

Csak egyötöd támogatja, Karácsony mégis úgy adja el, mintha a többség örülne a pesti alsó rakpart teljes lezárásának… A főpolgármester egy 1000 fős, Medián által elvégzett közvélemény-kutatásra hivatkozva azt írta, többen támogatják a rakpart gyalogos fejlesztését, mint ahányan visszaadnák a rakpartot az autóforgalomnak (49-43%-os arányban). Szerinte a válaszadók közel egyötöde pedig teljesen autómentes rakpartot szeretne (17%), és ehhez egy látványos oszlopdiagramot is mellékelt. A budapesti Fidesz-frakció már akkor felhívta a figyelmet, hogy a főpolgármester által közölt diagram csalóka, hiszen a Karácsony az „Egy szakaszon átadná a gyalogosoknak” lehetőséget megjelölőket nagyvonalúan hozzácsapta a teljes lezárást helyeslőkhöz. Holott valójában csak a megkérdezettek 17%-a tiltaná ki az autósokat rakpartról…

A Metropol kiment az utcára, és megkérdezte az embereket a rakpart lezárásáról. A vélemények egyértelműek: dühösek Karácsony új őrült ötletétől. 

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...

Lev Tolsztoj megúszta a könyvégetést, de a többiek nem..

A népek nem fogadták meg Tolsztoj "üzenetét": A <Háború és béke> nem az ukránok és nem az oroszok igazát...