19.2 C
Budapest
2023. szeptember. 23. szombat

Itt az első videó! Pengésdrótos, 4 méteres kerítés épül a határon – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Tö­rök­or­szág leg­dé­libb csücs­ké­ben kezd­ték el a mun­kát. A szí­ri­a­iak sze­rint a tö­rö­kök nem egyez­tet­tek velük. meg sem kér­dez­ték őket, hogy pon­to­san merre ha­lad­hat a ke­rí­tés.

A kínai nagy fal után épül már a török “nagy fal”, ami a törökök reménye szerint sok szíriai és az országon keresztül érkező egyéb menekülőt is visszatart majd. Vagy ahogy Erdogan elnök fogalmazott, azért, hogy “távol tartsa a terroristákat az országtól”.

Itt az első videó! Pengésdrótos, 4 méteres kerítés épül a határon

A három méter magas betonfal tetejére pengésdrótokat is szereltek. Egyelőre Kessab város környékén, Törökország legdélibb pontján, közvetlenül a szír határon van kész, és kelet felé építik tovább.

A szíriai fél azt kifogásolja, hogy Törökország nem egyeztette vele a kerítés pontos nyomvonalát,de ez a török kormányt aligha érdekli. A két ország határa 822 kilométer hosszú, úgyhogy még az is lehet: a kerítés csak a pszichikai hadviselés része lesz.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep – Ne nézz fel! (Don’t Look Up) – videó

amerikai tragikomikum, vígjáték Két csillagász médiaturnéra indul, hogy figyelmeztessék az emberiséget a föld felé tartó, pusztító üstökösre. Az érdektelen...

Új idegenhonos meztelencsigafajok jelentek meg Magyarországon

A HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) munkatársai elsőként jelezték öt meztelencsigafaj hazai jelenlétét, vagy megerősítették...

Itt a Microsoft Copilot, az MI-alapú virtuális asszisztens

Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Chief Marketing Officer – 9/21 – 11am ET Épp most lépünk be...

Így látják a magyar egészségügy helyzetét a VOSZ szakértői

A magánegészségügyi szolgáltatók addig nem tudnak komplex, a fekvőbeteg-ellátás minden szegmensére kiterjedő szolgáltatásokat nyújtani, amíg az állami finanszírozás...