5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeSportForma1Itt az autó, amivel Sebastian Vettel igyekezhet borsot törni a versenytársak orra...

Itt az autó, amivel Sebastian Vettel igyekezhet borsot törni a versenytársak orra alá – videók

Bemutatták Sebastian Vettel és Lance Stroll új Forma–1-es autóját, az Aston Martin AMR21-et.

És ezzel egyben vissza is tért úgy a patinás márka, mint a brit versenyzöld a száguldó cirkusz mezőnyébe. Íme a fotó a pilótákkal, majd alább egy pár perces videó az autóról, illetve egy fél órás hosszú összeállítás, benne interjúk a csapattagokkal.

 

A csapat hangsúlyozta, hogy – megfelelően a tavaly bevezetett szabályoknak is, amelyek szerint egymás autóinak bármiféle „másolása” csak fotók alapján engedélyezett – ők fejlesztették az autót. A jármű Andrew Green technikai igazgató elmondása szerint a tavalyi Racing Point továbbfejlesztett változata, de vannak benne újdonságok is, például magán a kasztnin is.

Az autó bemutatóján Sebastian Vettel közölte: „Ez egy új kezdet, egy új fejezet nekem és a csapatnak is, úgyhogy sok bennünk a közös. Nagyon ambiciózusak vagyunk, ahogy a projektünk is az. Világos, hogy mit akarunk elérni, ugyanakkor még csak az út elején vagyunk.” Azt is elmondta, hogy még nem vezette az autót – az első próbák március 4-én lesznek Silverstone-ban, egy forgatási napon.

Lance Stroll arról beszélt, hogy az új autó és az új csapatnév nagy izgalmat jelent, óriási a nyüzsgés a gyárban (ahová egyébként új technikai szakembereket is szerződtettek). „Ez lesz a harmadik szezonom ezekkel az emberekkel, versenyzőként pedig az embernek erre a fajta stabilitásra van szüksége. Otthon érzem magam, és mostanra erős kötelékeket építettem ki a csapattal, ez pedig különbséget jelent, amikor az utolsó századmásodpercekért küzdünk” – tette még hozzá.

Videó:

https://twitter.com/i/status/1367138086749163520

Videó:

https://youtu.be/PaJZLg4-rII

infostart

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem