Home Szabadidő Bulvár Itt a vége: Vasvári Vivien és Köllő Babett kiszállnak a Feleségek luxuskivitelben...

Itt a vége: Vasvári Vivien és Köllő Babett kiszállnak a Feleségek luxuskivitelben műsorából

0
blikk

Fájó búcsú, kiszáll a show-ból a Feleségek luxuskivitelben két legnagyobb sztárja.

Lapunk úgy tudja, a negyedik évadban nem vállalt szerepet Köllő Babett (41) és Vasvári Vivien (29) sem. A népszerű realityben ismerhették meg a nézők a színésznőt és a modellt, akik ikonikus alakjai voltak a produkciónak. Mégis úgy döntöttek, hogy bár a luxus mellett megmaradnak, a műsort nem vállalják.

– Ez a reality fontos mérföldkőnek számított az életem és a karrierem során. Ennek a műsornak köszönhetem, hogy ismert lettem és bekerültem a média világába – kezdte lapunknak Vivien.

Vasvári Vivien saját műsort akar /Fotó: Viasat

– Ellenben a sztori által megkívánt szerep szöges ellentéte annak az embernek, aki én valójában vagyok, és azoknak a dolgoknak, amikben hiszek. A második évad végére úgy éreztem, ezt a karaktert már nem szeretném tovább játszani. A Viasat és én is sokat köszönhetünk egymásnak, ezért a legutóbbi, harmadik évadot a producerek kérésére elvállaltam gesztusból. A jövőben azonban olyan más produkciókban kívánok részt venni, amelyekben magamat tudom adni, amelyek révén megismerhetik az emberek az igazi oldalamat, és amelyek – legfőképpen – a szakmai karrierem továbbépítését szolgálják. Elgondolkodtam, hogy saját műsort is csinálnék, vagy esetleg műsorvezetőként is kipróbálnám magamat – magyarázta a modell.

Köllő Babettnek már van más feladata, hiszen a TV2 Sztárban sztár című műsorába igazolt.

– A régi szerződésem lejárt, az új pedig egy másik csatornához köt – mondta röviden.

Köllő Babett (balra) a TV2-n a Sztárban Sztár zsűri tagja lett /Fotó: Pozsonyi Zita

A Blikk információja szerint a korábbi szereplők maradnak, azaz újra feltűnik majd Csősz Bogi (36), Molnár Nini (29), Nagy Noémi (33), Polgár Tünde (47) és Yvonne Dederick is, ám még mindig lázasan castingolnak, hogy megtalálják a két szereplő méltó utódját.

Lapunk megkereste a csatornát is, ám egyelőre nem szolgáltak sok információval a negyedik évadról, amelynek a forgatása hamarosan indul.

„Ahogy szinte minden szezonban, így most is lesznek a szereplőgárdát érintő változások, lesznek visszatérő és teljesen új karakterek is, ám a pontos részleteket még korai lenne elárulnunk. Egy biztos, ez az évad is rengeteg meglepetést és izgalmat tartogat a nézők számára” – írta a Viasat3 sajtóosztálya.

Ki léphet a helyükre?

Nem kizárt, hogy a korábbi évadok szereplői tűnnek fel a műsorban. Farkas Rita csupán az első évadban kapott saját szálat, Smaltig Dalma pedig az első kettőben. Nem kizárt, hogy rövid feltűnése után ismét kamera elé áll Rubint Réka, de lehet, hogy teljesen új feleségek kerülnek képbe.

blikk

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás