Home Szabadidő Bulvár Itt a legújabb változás Vajna Tímea magánéletében

Itt a legújabb változás Vajna Tímea magánéletében

0
Visváder Tamásék kisebbik fia Vajna Tímea Szimba nevű macskájával ismerkedik. FORRÁS: VISVÁDER TAMÁS

Bár még nincs egyéves Palácsik Lilla és Visváder Tamás legkisebb gyereke, mégis úgy döntöttek, hogy ideje útrakelni négyesben, az úticél pedig Amerika volt, azon belül Vajna Tímea otthona.

Bár évek óta él a tengerentúlon Vajna Tímea, valószínűleg nem tudja megszokni a sok egyedüllétet.

A legfrissebb hírek itt!

Párjával, Zoltánnal nem tudni egyelőre hányadán állnak, de többször is szakítottak már kapcsolatuk során. Az özvegynek a gyerekvállalás sem jött össze, pedig nagyon régóta szeretne már anya lenni.

Most kicsit enyhítheti az űrt számára Palácsik Lilla és Visváder Tamás, akik két kisfiukat is magukkal vitték és egy időre Vajna Tímeához költöztek, valószínű, csak ideiglenesen. Egyelőre nem árulták el, hogy meddig maradnak, képeket is Visváder Tamás mutatott a korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésében a nagy találkozásról.

Visváder Tamásék kisebbik fia Vajna Tímea Szimba nevű macskájával ismerkedik. FORRÁS: VISVÁDER TAMÁS
Previous articleEsztergomból tűnt el ez a fiatal férfi – családja nagyon várja haza (fotó)
Next articleItt a váratlan ukrán bejelentés
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Exit mobile version
Megszakítás