16.6 C
Budapest
2022. május. 17. kedd

Itt a közlemény: a BVOP szerint folyamatos a fogvatartottak járványügyi tájékoztatása – videó

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

„A büntetés-végrehajtás nem csak a járványügyi intézkedésekről, de azok hátteréről és szükségességük okairól is folyamatosan tájékoztatja a fogvatartottakat” – áll a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága által kiadott legfrissebb sajtóközlemény első bekezdésében.

Mint írják, a legfrissebb járványügyi tudnivalókról az ország valamennyi börtönében figyelemfelhívó, tájékoztató plakátok, valamint a zárkákban lévő zártláncú televíziókon videófilm útján ad tájékoztatást a büntetés-végrehajtási szervezet a fogvatartottak részére.

Mindenki ezt olvassa most!

Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, egy a Fővárosi Büntetés-végrehajtási intézetből nemrég szabadult rab azt állította, az intézetben elviselhetetlen állapotok uralkodnak. A neve elhallgatását kérő férfi állításai nagy port kavartak, a BVOP pedig hamar cáfolta az állításokat: mint kiderült, szinte semmi sem volt igaz a férfi állításai közül.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

A bevezetett intézkedésekről a magyar büntetés-végrahajtás YouTube-csatonáján egy videó is megjelent, amelyet itt tekinthet meg:

A büntetés-végrehajtás változatlanul minden megtesz azért, hogy munkatársai, illetve a fogvatartottak egészségének megóvása érdekében a vírus ne jusson be börtönfalak mögé – áll a közleményben.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

Szavazz a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszának végleges lezárásáról!

Bizonyára Te is értesültél róla, hogy a Főváros vezetése 2023-tól a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd...

Pattognak a horvátok, sértegetik Orbán Viktor Miniszterelnökünket a “tengeres” kijelentése kapcsán, pedig aztán, ha valaki tudja, hogy volt tengerünk, akkor azt Orbán Viktor tudja!...

Akkor nézzük, hogy volt-e három tengere Magyarországnak! Az egészséges magyar nemzeti öntudat nincs rászorulva arra, hogy a történelmi múltat...

Tragédia: durrdefektet kapott és felborult egy tűzoltóautó Borsodban

Annyira siethettek egy tűzesethez a kazincbarcikai tűzoltók, hogy a konvoj lajtoskocsija durrdefektet kapott és felborult. Személyi sérülés nem...

Észak-Korea – Kim DzsungUn: Nem koronavírus, hanem egy országon átviharzó lázas megbetegedés az, amiben benne vagyunk – A helyi állami sajtó szerint lázas betegekből...

Világsajtó - Letarolja Észak-Koreát a koronavírus: teszt és vakcina nélkül küzdenek a humanitárius katasztrófa ellen Sokáig tagadta Észak-Korea diktátora,...